Baner

U Vršcu otvorena nova poslovnica "Dunav osiguranja"

PANČEVO, 5. maj 2018. (TV Pančevo) – Najveća nacionalna osiguravajuća kuća otvorila je u Vršcu novu poslovnicu kompanije „Dunav osiguranje“ i „Dunav centar“.

Svečanim presecanjem vrpce, gradonačelnica Dragana Mitrović i predsednik Izvršnog odbora “Dunav osiguranja” Mirko Petrović, otvorili su u Vršcu nov objekat poslovnog prostora najveće nacionalne osiguravajuće kuće i “Dunav centar”.

Nova poslovnica “Dunav osiguranja” u Vršcu posluje pod okriljem Glavne filijale “Dunav osiguranje” u Pančevu, a ”Dunav centar” je moderan auto – centar za tehnički pregled vozila, usklađen sa najsavremenijim standradima.

Pored učvršćivanja liderske pozicije, kompanija “Dunav osiguranje” planira i otvaranje novih radnih mesta u skladu sa povećanjem obima poslovanja, a sa ciljem da i Vršac u budućnosti bude filijala osiguranja.

Kako je naglasila gradonačelnica Vršca, otvaranje objekta “Dunav osiguranja” planirano je od 2005. i ima višestruki značaj za grad i građane, prevashodno zbog zapošljavanja i bezbednosti u saobraćaju.

“Dunav osiguranje” je lider na osiguravajućem tržištu Srbije sa učešćem od 26,6 odsto. Svečanom otvaranju novog objekta u Vršcu prisustvovali su predstavnici najznačajnijih institucija i društava Južnobanatskog okruga.

Â