Vesti

 

Vučić: Intenzivno radimo na ispunjavanju evropske agende

PANČEVO, 23. oktobar 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je danas šefa Delegacije Evropske unije, ambasadora Sema Fabricija, sa kojim je razgovarao o procesu pridruživanja naše zemlje EU i regionalnoj situaciji.

 

Obuka za domare u vrtićima i školama na temu energetske efikasnosti

PANČEVO, 23. oktobar 2018. (TV Pančevo) – Na osnovu iskustva iz Nemačke i drugih evropskih zemalja, Regionalna komora Srbije Južnobanatskog upravnog okruga u Pančevu u saradnji sa nemačkom organizacijom „GIZ“ organizovala je program obuke za domare u vrtićima i školama na temu energetske efikasnosti.

   

Gradsko veće usvojilo nacrt budžeta za 2019. godinu

PANČEVO, 23. oktobar 2018. (TV Pančevo) – Na 206. sednici Gradskog veća, usvojen je nacrt odluke o budžetu Grada Pančeva za narednu godinu kao i nacrt Odluke o mreži javnih osnovnih škola sa sedištem na teritoriji Pančeva. Prihvaćen je predlog izmene i dopune Lokalnog akcionog plana za zapošljavanje za tekuću godinu kao i predlog zaključka za pristupanje Pančeva procesu recertifikacije u Programu certifikacije gradova i opština sa povoljnim poslovnim okruženjem u Jugoistočnoj Evropi.

   

Vučić sa Bramercom: Kontinuirana saradnja na dobrom nivou

PANČEVO, 23. oktobar 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa glavnim tužiocem Mehanizma za međunarodne krivične sudove Seržom Bramercom sa kojim je razgovarao o predstojećem izveštaju tužioca za Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija, učinku Tužilaštva Haškog tribunala za bivšu Jugoslaviju, kao i pomoći u izgradnji institucija i prenošenju znanja srpskim pravosudnim organima.

   

D. J. Vučićević: Cilj pranje i izvlačenje novca iz Srbije

PANČEVO, 23. oktobar 2018. (TV Pančevo) – Dragan Đilas i Dragan Šolak zajednički poseduju 136 povezanih pravnih lica, a glavni cilj im je im je pranje i izvlačenje novca iz Srbije, rekao je glavni i odgovorni urednik Informera Dragan Vučićević gostujući u emisiji „Panorama“ direktorke Studija B Ivane Vučićević.

   

ZLATNE ODBOJKAŠICE NA PRIJEMU KOD VUČIĆA! Predsednik dobio specijalni poklon od Terzića!

PANČEVO, 22. oktobar 2018. (TV Pančevo) – Ženska odbojkaška reprezentacija osvojila je zlatnu medalju na Svetskom prvenstvu u Japanu, odakle je sinoć doputovala u Beograd. Predsednik Vučić je danas primio žensku odbojkašku reprezentaciju Srbije, koja je osvojila zlatnu medalju na Svetskom prvenstvu održanom u Jokohami, u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike, i preneo im zahvalnost čitave zemlje zbog radosti koje su donele.

   

200 godina pošumljavanja "Deliblatske peščare"

PANČEVO, 22. oktobar 2018. (TV Pančevo) – Javno preduzeće „Vojvodinašume“ obeležilo je 200 godina pošumljavanja specijalnog rezervata prirode, Delibatske peščare. Ovaj značajan jubilej "Vojvodinašume" obeležile su na Čardaku, gde su održana zanimljiva predavanjo o tome kako je počelo pošumljavanje, ali i vožnjom kroz jedinstvenu “Evropsku saharu”.

   

SNS u Prijepolju ostvarila ubedljivu pobedu u svim mesnim zajednicama gde su Srbi većinsko stanovništvo

PANČEVO, 22. oktobar 2018. (TV Pančevo) – Izbori su sprovedeni u 27 od okupno 30 Mesnih zajednica na teritoriji opštine Prijepolje, dok u 3 Mesne zajednice izbori nisu održani jer nisu postojali uslovi za njihovo održavanje. Nije bilo izbornih nepravilnosti koji bi uticali na rezultate i tok izbora.

   

SNS RASTURIO OPOZICIJU! Naprednjaci ubedljivo pobedili na izborima za svih 15 gradskih Mesnih zajednica u Valjevu!

PANČEVO, 22. oktobar 2018. (TV Pančevo) – Srpska napredna stranka ostvarila je ubedljivu pobedu na danas održanim izborima za članove Skupštine u 15 gradskih mesnih zajednica u Valjevu.