Vesti

 

Rukomet: "Dinamo" i "Sloga" večeras u Hali

PANČEVO, 12. oktobar 2018. (TV Pančevo) – Rukometaši "Dinama" sastaju se danas sa "Slogom" iz Požegeu pančevačkoj Hali sportova. Meč počinje u 20 časova. "Dinamo" se trenutno nalazi na prvom mestu na tabeli rukometne superlige sa maksimalnim učinkom, odnosno tri pobede u do sada odigrana tri kola. Isti broj bodova ima "Šamot".

 

General Talijan na čelu Specijalne brigade

PANČEVO, 11. oktobar 2018. (TV Pančevo) – U Pančevu je danas izvršena primopredaja dužnosti komandata Specijalne brigade. Vojnička svečanost povodom primopredaje dužnosti komandanta Specijalne brigade održana je danas u 13 sati, u kasarni "Rastko Nemanjić". Novi komandant od danas je brigadni general Miroslav Talijan. Zoran Veličković je penzionisan.

   

Vučić svečano otvorio Lidl! Predsednik poručio: Ovo nisu obične prodavnice, lepše izgleda nego u Bugarskoj

PANČEVO, 11. oktobar 2018. (TV Pančevo) – U 12 gradova Srbije otvoreno je 16 prodavnica „Lidla“, najvećeg trgovinskog lanca u Evropi. Svečanom otvaranju jedne od pet „Lidlovih“ prodavnica u Beogradu prisustvovao je i predsednik Srbije. Ovo je dan kada pravimo veliki korak napred ka boljem i kvalitetnijem životu, poručio je Vučić.

   

Susret naučnika, pronalazača i mladih talenata Pupinu u čast u Idvoru

PANČEVO, 10. oktobar 2018. (TV Pančevo) – Jedan od tvoraca Nase, počasni doktor nauka osamnaest univerziteta, otac savremenih telekomunikacija – Mihajlo Pupin osnovao je i fond za školovanje đaka i studenata. Čuvajući tradiciju, na dan naučnikovog rođenja nagrađuju se najbolji učenici Banata.

   

U Pančevu predstavljen softver "E-parlament"

PANČEVO, 10. oktobar 2018. (TV Pančevo) – U Gradskoj upravi danas je održana prezentacija projekta "E-parlament", koji predstavlja sveobuhvatan sistem za modernizaciju i unapređenje rada lokalne samouprave i parlamenta. Softver je finalizovan i predstavljen čelnicima gradske vlasti.

   

VUČIĆ U ASTANI: Izbora će biti 2020, nadam se da niko ne misli da će silom da uzme vlast!

PANČEVO, 10. oktobar 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić koji je u dvodnevnoj poseti Kazahstanu, izjavio je odgovarajući na pitanja novinara da će izbori u Srbiji biti održani 2020. i da se nada da niko ne misli da će nasiljem moći da uzme vlast.

   

Ograda u vrtiću "Slavuj" do kraja godine

PANČEVO, 9. oktobar 2018. (TV Pančevo) – Prosveta i obrazovanje su oblasti koje su stub svakog društva. Napredak i razvoj su u Pančevu i okolnim mestima vidljivi. Tako je na primer lokalna samouprava samo u ovoj godini uložila skoro 50 miliona dinara u renoviranje objekata. Do kraja godine trebalo bi da bude završena ograda u vrtiću "Slavuj".

   

Primopredaja dužnosti

PANČEVO, 9. oktobar 2018. (TV Pančevo) – Vojnička svečanost povodom primopredaje dužnosti komandanta Specijalne brigade održaće se u četvrtak 11. oktobra 2018. godine u 13.00 časova, u kasarni „Rastko Nemanjić“. Navedenoj svečanosti prisustvovaće predstavnici lokalne samouprave, zvanice iz MO i VS, predstavnici SPC, MUP Republike Srbije. Ukazom predsednika Republike Srbije dosadašnji komandant Specijalne brigade brigadni general Zoran Veličković na osovu ličnog zahteva odlazi u zasluženu penziju. Za novog komandanta Specijalne brigade postavlja se brigadni general Miroslav Talijan koji je do sada obavljao dužnost načelnika Vojne akademije.

   

Dan mentalnog zdravlja u Kovinu

PANČEVO, 9. oktobar 2018. (TV Pančevo) – Specijalna bolnica za psihijatrijske bolesti Kovin organizuje danas promotivni skup povodom Dana mentalnog zdravlja pod nazivom "Samo prvi put je tvoja odluka".Na predavanju će biti reči o ranom prepoznavanju korišćenja droga i preventivnom delovanju. Publika će biti u prilici da čuje iskustva bivših zavisnika na video bimu, a biće održan i okrugli sto na kojem će govoriti bivši policijski službenik koji je radio u oblasti psihoaktivnih supstanci i s mladima, psiholog škole i sveštenik. Skup će biti završen humanitarnim koncertom "Tropico benda".