Vesti

 

Uprkos visokim kaznama pojedinci pale travu i strnjike

PANČEVO, 16. oktobar 2018. (TV Pančevo) – Gradonačelnik Saša Pavlov apeluje na sve vlasnike i zakupce poljoprivrednog zemljišta da odmah prekinu sa uništavanjem strnjike i poljoprivrednih ostataka paljenjem, jer je navedena radnja protivzakonita i može da nanese veliku materijalnu štetu.

 

Zaposleni u Brankovoj proverili svoje zdravlje

PANČEVO, 16. oktobar 2018. (TV Pančevo) – Ekipa Preventivnog centra Doma zdravlja danas je organizovala preventivne preglede za zaposlene u OŠ "Branko Radičević". Zaposleni su na brz i lak način imali priliku da izmeri težinu, visinu, krvni pritisak, trigliceride, holesterol, šećer u krvi, ali i da dobiju savete od lekara.

   

Proslavljen Kirvaj u Hajdučici

PANČEVO, 16. oktobar 2018. (TV Pančevo) – Ovog vikenda na dan kada se u Hajdučici proslavlja kirvaj KUD „Bratstvo” iz ovog mesta umetničkim programom, uz prisustvo značajnih gostiju, proslavilo je 40 godina postojanja.

   

Vučić: Šta god da je za Skota i SAD, za nas je takozvana

PANČEVO, 16. oktobar 2018. (TV Pančevo) – Šta god da je Kosovo i njegova vlada za SAD i ambasadora Skota, za nas je to takozvana vlada i takozvana država, rekao je danas predsednik Aleksandar Vučić povodom izjave ambasadora SAD da je Kosovo suverena država i zapitao zašto uopšte onda pregovaraju sa Srbijom i od Srbije traže da poruži utočište tobož suverenim državama u UN.

   

Predsednik Vučić otvorio skup ministara transporta i gradonačelnika Kina+16

PANČEVO, 16. oktobar 2018. (TV Pančevo) – Samit ministara transporta Kine i 16 zemalja centralne i istočne Evrope i Treći forum gradonačelnika glavnih gradova zemalja učesnica u mehanizmu Kina plus 16 svečano je danas u Beogradu otvorio predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

   

Biomasa - jeftin i ekološki energent

PANČEVO, 15. oktobar 2018. (TV Pančevo) – Javno preduzeće "Vojvodinašume" pored svoje osnovne delatnosti, od nedavno radi i na sakupljanju i iskorišćavanju šumskih ostataka, od kojih može da se pravi pelet i briketi za ogrev. U ovom preduzeću ističu da je ovo i isplativo, jer se na ovaj način šume čiste i lakše se priprema teren za pošumljavanje.

   

Interno odeljenje pančevačke Bolnice u fazi završetka radova

PANČEVO, 15. oktobar 2018. (TV Pančevo) – Doktor Slobodan Ovuka, direktor Opšte bolnice Pančevo kaže daće prvi pacijenti ući na novo Interno odeljenje početkom decembra. Radovi na trećem i četvrtom spratu su skoro potpuno gotovi, problem je stvarao drugi sprat zbog Odeljenje hemodijalize gde pacijenti dolaze i pored radova. Kada se izmesti hemodijaliza, što je planirano za narednih desetak dana počeće radovi i na drugom spratu.

   

VUČIĆ SA BRNABIĆ i ministrima: Do 2020. više od 5.000 stanova za bezbednjake

PANČEVO, 15. oktobar 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa premijerkom Anom Brnabić i resornim ministrima, sa kojim će razgovarati o razvoju projekta izgradnje stanova za pripadnike snaga bezbednosti.

   

Vučić obišao Zemunsku gimnaziju i najavio rekonstrukciju

PANČEVO, 15. oktobar 2018. (TV Pančevo) – Zemunsku gimnaziju, koja obeležava 160 godina postojanja, posetio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić i najavio da će ta ugledna obrazovna institucija, koju je i sam pohađao, biti kompletno rekonstruisana.