Vesti

 

Tužilaštvo sprovodi istragu protiv Srđana Noga zbog pretnji smrću premijerki Ani Brnabić i Aleksandru Vučiću

PANČEVO, 19. oktobar 2018. (TV Pančevo) – Više javno tužilaštvo u Beogradu pokrenulo je predistražni postupak povodom pretnji koje poslanik Dveri Srđan Nogo uputio predsedniku i premijerki Srbije, Aleksandru Vučiću i Ani Brnabić.

 

"Dinamu" pripao derbi protiv "Železničara"

PANČEVO, 18. oktobar 2018. (TV Pančevo) – U Pančevu je odigran 3. gradski derbi između „Dinama“ i „Železničara“, u kome je Stojanovski doneo pobedu domaćima od 1:0 golom u 52. minutu. Obe ekipe sada imaju 17 bodova.

   

Grad Vršac osudio propagiranje fašističkih simbola

PANČEVO, 18. oktobar 2018. (TV Pančevo) – Povodom kukastog krsta koji je iscrtan u Gradskom parku, Grad Vršac najoštrije osuđuje ovaj bezumni čin i propagiranje svake vrste fašizma. Vršac je multetnička, multireligijska i multikulturalna sredina i zato pozivamo sve građane da rade na očuvanju ovih vrednosti. Svedoci smo sveobuhvatnog uređenja našeg grada i upravo iz ovog i sličnih razloga Grad Vršac i JKP Drugi oktobar otpočeli su realizaciju plana za uvođenje video nadzora nad svim javnim površinama gde se nalaze kulturna, istorijska i prirodna dobra kao i sportski tereni i površine uređene za decu i mlade kako se više ne bi događali ovakvi vandalizmi.

   

Bronza za Andreu Stojadinov na Svetskom prvenstvu

PANČEVO, 18. oktobar 2018. (TV Pančevo) – Na Bahamima je održano Svetsko juniorsko prvenstvo u džudou, na kome je mlada Pančevka Andrea Stojadinov osvojila treće mesto i bronzanu medalju u izuzetno jakoj konkurenciji. Njena kategorija do 48 kilograma je jedina u kojoj je nastupio i seniorski prvak sveta.

   

Predavanje povodom "Svetskog dana borbe protiv osteoporoze"

PANČEVO, 18. oktobar 2018. (TV Pančevo) – Povodom obeležavanja Svetskog dana borbe protiv osteoporoze, Preventivni cantar Doma zdravlja organizovao je predavanje na ovu temu. Osteoporoza je bolest ubrzanog gubitka koštanog tkiva koja se najčešće javlja kod žena u postmenopauzi, ali i kod muškaraca. Stručnjaci smatraju da nastaje zbog ubrzanog gubitka koštanog tkiva. U Srbiji obolelo 375 hiljada žena.

   

ORLIĆ: SNS osudio pozive na ubistvo Brnabićke i Vučića!

PANČEVO, 18. oktobar 2018. (TV Pančevo) – Poslanici SNS osudili su danas skandalozne i neljudske pozive na ubistvo premijeke Ane Brnabić i predsednika Srbije Aleksandra Vučića, koje je uputio poslanik Dveri Srđan Nogo, kao i to što Savez za Srbiju nije osudio njegovu izjavu.

   

Izmene na linijama ATP-a u nedelju

PANČEVO, 18. oktobar 2018. (TV Pančevo) – ATP obaveštava da 21.oktobra zbog radova u ulici Generala Petra Aračića ( kod Gradske uprave) će doći do izmene trase kretanja na linijama 2, 3, Kačarevo i pravac prema Opovu. Vozila će saobraćati ulicama: Vojvode Radomira Putnika, Karađorđevom, Moše Pijade i dalje redovnom trasom. Od 22. oktobra, polasci se vraćaju na redovne trase, navodi se u obaveštenju ATP-a.

   

Vučić:Ne postoji sila koja će nas naterati da priznamo Kosovo

PANČEVO, 18. oktobar 2018. (TV Pančevo) – Ne postoji sila koja će Srbiju naterati da prizna Kosovo, rekao je predsednik Aleksandar Vučić i poručio da se mora postići kompromis, te da i Beograd i Priština moraju da odstupe od svojih tvrdih stavova, jer je to smisao kompromisa.

   

Vučić: U regionu potreba jača uloga EU

PANČEVO, 18. oktobar 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je u regionu Zapadnog Balkana potrebna jača uloga EU. Poručuje da je potrebno da građanima bude ponuđeno nešto realistično i snažno za njihovu budućnost.