Vesti

 

Vučić sa Brnabić i ministrima o stanovima za bezbednjake

PANČEVO, 15. oktobar 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa premijerkom Anom Brnabić i resornim ministrima, sa kojima razgovara o razvoju projekta izgradnje stanova za pripadnike snaga bezbednosti.

 

Preventivni pregledi u Vršcu

PANČEVO, 15. oktobar 2018. (TV Pančevo) – Povodom svetskog dana hrane, Dom zdravlja Vršac i savet za zdravlje grada Vršca, orgzanizuju akciju zdravstvenih pregleda: merenje šećera u krvi, krvnog pritiska, težine, visine, obima struka, debljine kožnog nabora, Body mass index, kao i EKG pregled. Akcija će biti održana u Preventivnom centru Doma zdravlja, u suterenu zgrade od 08:00 do 12:00. Pozivamo sve zainteresovane građane da sutra posete Dom zdravlja u naznačenom periodu gde će pored pregleda moći da dobiju i odgovarajuće savete od lekara specijalista interne medicine, higijene i ishrane, oftamologa i neuropsihijatra.

   

Apel gradonačelnika Pavlova

PANČEVO, 15. oktobar 2018. (TV Pančevo) – Gradonačelnik Saša Pavlov urgira na sve vlasnike i zakupce poljoprivrednog zemljišta da odmah prekinu sa uništavanjem strnjike i poljoprivrednih ostataka paljenjem, jer je navedena radnja protivzakonita i može da nanese veliku materijalnu štetu. "Sve vatrogasne snage su već više dana konstantno angažovane na sprečavanju posledica ovakvog neodgovornog ponašanja pojedinaca i raspoloživi resursi su im na izmaku što posebno može da predstavlja opasnost pri postojećim atmosferskim uslovima", poručuje Pavlov.

   

Još jedan uzbudljiv vikend u svetu džudoa

PANČEVO, 14. oktobar 2018. (TV Pančevo) – Krenimo redom! U subotu je održan tradicionalni Međunarodni turnir "Trofej Beočina 2018", na kome je učešće uzelo 389 takmičara iz 46 klubova.

   

Đoković osvojio turnir u Šangaju

PANČEVO, 14. oktobar 2018. (TV Pančevo) – Najbolji srpski teniser Novak Đoković osvojio je titulu na Mastersu u Šangaju, pošto je u finalu sa 2:0 u setovima (6:3, 6:4) savladao Hrvata Bornu Ćorića.

   

Preminula Milena Dravić; Vučić uputio saučešće: Milena obeležila drugu polovinu dvadesetog veka

PANČEVO, 14. oktobar 2018. (TV Pančevo) – Najveća srpska i jugoslovenska filmska glumica Milena Dravić umrla u 79. godini u Beogradu.

   

VUČIĆ SA NAJUTICAJNIJIM SVETSKIM LIDERIMA: Ovi zvaničnici će se sastati sa srpskim predsednikom do kraja godine!

PANČEVO, 14. oktobar 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić imao je od početka ove godine veliki broj sastanaka sa liderima najuticajnijih zemalja, ali intenzitet njegovih spoljnopolitičkih aktivnosti, neće se smanjiti ni narednih nekoliko meseci.

   

POTVRĐENO! Putin dolazi na Srpsku novu godinu, a sa njim i NAORUŽANJE zbog kojeg NIKO NEĆE SMETI da nas napadne

PANČEVO, 13. oktobar 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Ruske Federacije Vladimir Vladimirovič Putin dolazi u Srbiju na Srpsku novu godinu, 13. januara sledeće godine, potvrđeno je juče iz više odlično obaveštenih diplomatskih izvora.

   

Dinamo "razbio" Slogu za prvo mesto na tabeli

PANČEVO, 12. oktobar 2018. (TV Pančevo) – Rukometaši "Dinama" deklasirali su "Slogu" sa 34:20 iz Požege u 4. kolu rukometne Superlige Srbije u pančevačkoj Hali sportova. "Dinamo" se trenutno nalazi na prvom mestu na tabeli rukometne Superlige s maksimalnim učinkom, tj. četiri pobede u do sada četiri održana kola. Isti broj bodova do ovog kola imao je "Šamot".