Vesti

 

Ubici iz Bele Crkve potvrđeno 20 godina zatvora

PANČEVO, 12. oktobar 2018. (TV Pančevo) – Apelacioni sud u Beogradu pravosnažno je osudio na 20 godina zatvora Ivana Novakova iz Banatskog Brestovca zbog ubistva Jona Mezimkua Muje u Beloj Crkvi prošle godine, ali i pokušaja silovanja i teške krađe.

 

VUČIĆ I SNS UBEDLJIVO NAJJAČI! Prema najnovijem istraživanju VERUJE IM ČAK 54 ODSTO GRAĐANA SRBIJE!

PANČEVO, 12. oktobar 2018. (TV Pančevo) – Srpska napredna stranka Aleksandra Vučića, ukoliko bi u nedelju bili održani vanredni parlamentarni izbori, osvojila bi neverovatnih 54 odsto glasova, pokazalo je najnovije istraživanje agencije "Faktor plus adria".

   

Anestetičari iz Srbije, Češke, Slovačke i Amerike na Kongresu u Pančevu

PANČEVO, 12. oktobar 2018. (TV Pančevo) – U Pančevu se ovog vikenda održava osmi Nacionalni kongres Udruženja anestetičara Srbije. Glavni cilj ovog skupa je unapređenje obrazovanja anestetičara, a time i rad ovih zdravstvenih radnika. Na kongresu anastetičara iz Srbije učestvuju i anestetičari iz zemalja regiona, Češke, Slovačke i Sjedinjenih Američkih Država.

   

HUMANITARNA UTAKMICA U PANČEVU: "Dinamo" i "Zvezda" igrali za Stefana!

PANČEVO, 13. oktobar 2018. (TV Pančevo) – Fudbaleri „Dinama 1945“ i šampiona Srbije „Crvene zvezde“ odigrali su humanitarnu utakmicu na Gradskom stadionu. Utakmica je nazvana „Igrajmo za Stefana“ a sav prihod od ulaznica namenjen je za lečenje mladog Stefana Čikića, koji se bori sa teškom bolešću.

   

NIS: Glasajte za projekte koji će poboljšati život zajednice

PANČEVO, 12. oktobar 2018. (TV Pančevo) – Kompanija NIS poziva građane iz 12 lokalnih zajednica širom Srbije - Beograd, Novi Sad, Niš, Čačak, Pančevo, Požarevac, Kikinda, Zrenjanin, Kanjiža, Srbobran, Žitište i Novi Bečej da od 15. do 18. oktobra glasaju za one projekte za koje žele da budu realizovani u okviru programa „Zajednici zajedno“ 2018.

   

Vojska Srbije jača za 116 podoficira

PANČEVO, 12. oktobar 2018. (TV Pančevo) – U kasarni "Narodni heroj Stevica Jovanović" održana je svečanost povodom prijema polaznika 12. i 13. klase Osnovnog kursa podoficira u profesionalnu vojnu službu. Svečanosti je prisustvovao i general-major Petar Cvetković, zamenik načelnika Generalštaba Vojske Srbije.

   

JKP "Zelenilo" obeležilo slavu - Miholjdan

PANČEVO, 12. oktobar 2018. (TV Pančevo) – Rezanjem slavskog kolača, Javno komunalno preduzeće "Zelenilo" obeležilo je danas u Pančevu svoju slavu Miholjdan. Na slavi su bili prisutni čelnici lokalne samouprave, direktori preduzeća iz našeg grada, zatim privatnog sektora, policije i vojske.

   

Čepurin kod Vučića: Putin u Srbiji u januaru

PANČEVO, 12. oktobar 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Aleksandar Vučić razgovarao je sa ambasadorom Rusije Aleksandrom Čepurinom, koji mu je preneo predlog predsednika Vladimira Putina da poseti Srbiju u januaru.

   

Deo Starčeva bez vode

PANČEVO, 11. oktobar 2018. (TV Pančevo) – Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži sutra će bez vode ostati sledeće ulice u Starčevu: Maršala Tita od Vojvođanske do Kestenove ulice, Letnja od Lenjinove do Borisa Kidriča i Ivanački put od Lenjinove do Maršala Tita.