Vesti

 

Svetsko zlato Slavku Stanišiću

PANČEVO, 17. oktobar 2018. (TV Pančevo) – Slavko Stanišić, džudista pančevačkog "Dinama", osvojio je zlatnu medalju na Svetskom prvenstvu u Kankunu u Meksiku, u kategoriji preko 100 kilograma.

 

Usvojen izveštaj o budžetu Grada za period januar-septembar

PANČEVO, 17. oktobar 2018. (TV Pančevo) – Gradski većnici usvojili su izveštaj o izvršenju odluke o budžetu grada Pančeva za period januar-septembar 2018. godine kao i izveštaj o stanju životne sredine na teritoriji grada za 2017. godinu.

   

Investicije i novi projekti teme razgovora SAD-a i grada Vršca

PANČEVO, 17. oktobar 2018. (TV Pančevo) – Delegacija Sjedinjenih Američkih država posetila je grad Vršac. Tom prilikom ambasador SAD-a Kajl Skot sa gradonačelnicom Draganom Mitović razgovarao je o potencijalima Vršca i kao i načinu da se privuče što više investitora.

   

Vučić: Austrija prijatelj, o Kosovu i Metohiji različito

PANČEVO, 17. oktobar 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izrazio je danas zahvalnost svom gostu, austrijskom predsedniku Aleksanderu Van der Belenu što su mogli da razgovaraju o svim pitanjima, i ekonomiji, i migrantima i o ključnim političkim pitanjima, uključujući Kosovo i Metohiji, o kojem, inače, imaju različite stavove.

   

Vučić dočekao Van der Belena

PANČEVO, 17. oktobar 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Austrije Aleksander van der Belen posetu Beogradu započinje razgovorom sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem. U centru razgovora bilateralni politički i ekonomski odnosi, evropska perspektiva Srbije, ali i dijalog Beograda i Prištine.

   

Vučić i Erdogan za dodatno jačanje odnosa dve zemlje

PANČEVO, 17. oktobar 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je telefonom sa predsednikom Republike Turske Redžepom Tajipom Erdoganom o bilateralnim odnosima i situaciji u regionu.

   

U sećanje na žrtve devedesetih

PANČEVO, 16. oktobar 2018. (TV Pančevo) – Udruženje Srpskih ratnih veterana, obeležili su 16. oktobar - dan kada su u ratu 1991. godine poginuli 17 naših sugrađana. Pored porodica i rodbine, Sindikata policije i članova Udruženja ratnih vojnih invalida, vence na spomenik su položili i predstavnici drugih organizacija koje poštuju žrtve pale tokom ratova 90-tih.

   

Delegacija ambasade SAD u Vršcu

PANČEVO, 16. oktobar 2018. (TV Pančevo) – Gradonačelnica Vršca Dragana Mitrović sa saradnicima, ugostila je u svom kabinetu ambasadora Sjedinjenih američkih država u Srbiji, Njegovu Ekselenciju Kajl Skata, i predstavnike Ambasade SAD u Beogradu.

   

HAOS NA SUĐENJU U PANČEVU Brat ubijene žene pesnicom udario muža ubicu

PANČEVO, 16. oktobar 2018. (TV Pančevo) – Sinišu Radovanovića (51) je na suđenju za ubistvo njegove nevenčane supruge Biljane Mijatović pesnicom je udario brat žrtve, B. M. (31).