Vesti

 

Odbojkašice Srbije šampionke sveta

PANČEVO, 20. oktobar 2018. (TV Pančevo) – Odbojkašice Srbije prvi put u istoriji osvojile su zlatnu medalju na svetskim prvenstvima, pošto su posle velike borbe i preokreta u Jokohami savladale selekciju Italije.

 

Novi brend "Radisson Hotel Group"

PANČEVO, 20. oktobar 2018. (TV Pančevo) – Hotelska grupacija "Radisson Hotel Group" predstavila je svoj novi, ekskluzivni brend "Radisson Collection" na događaju organizovanom u Beogradu. Više od 500 zvanica uživalo je u jedinstvenom programu, tokom kog su putem "digitalnih vrata" i virtuelnih projekcija mogli da obiđu ovog lanca na nekoliko svetskih destinacija.

   

Nastavlja se akcija preventivnih pregleda, dobar odziv na Tesli

PANČEVO, 20. oktobar 2018. (TV Pančevo) – Danas su u Mesnoj zajednici "Tesla" održani preventivni pregledi za građane Pančeva. Odziv je bio odličan, a građani su bili u prilici da provere pritisak, nivo masti i šećera u krvi.

   

Školice sporta za sve predškolce u Vršcu

PANČEVO, 19. oktobar 2018. (TV Pančevo) – Sportski savez Grada Vršca otpočeo je sa realizacijom projekta "Živi zdravo" u predškolskim ustanovama Grada Vršca. Grad Vršac u saradnji sa Sportskim savezom i u ovoj školskoj godini organizuje besplatnu školicu sporta za sve predškolce u trajanju od 9 meseci.

   

Vučić: Sa Palmerom najviše o KiM i kosovskoj vojsci

PANČEVO, 19. oktobar 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je sa vršiocem dužnosti zamenika pomoćnika državnog sekretara SAD za evropska i evroazijska pitanja Metjuom Palmerom razgovarao o nizu pitanja, ali da je najviše reči bilo o pitanju KiM i pokušaju formiranja kosovske vojske.

   

Gradski štand Pančeva na Sajmu knjiga

PANČEVO, 19. oktobar 2018. (TV Pančevo) – Grad Pančevo će i ove godine, u Hali 4, imati svoj štand na 63. Međunarodnom beogradskom Sajmu knjiga. Nosilac štanda je Gradska biblioteka, a nova izdanja predstaviće: Istorijski arhiv, Zavod za zaštitu spomenika kulture, Narodni muzej, Kulturni centar, Dom omladine, Regionalni centar za talente "Mihajlo Pupin" i mnogi drugi.

   

Potpisan Memorandum o saradnji između grada Pančeva i opštine Pernik, Bugarska

PANČEVO, 19. oktobar 2018. (TV Pančevo) – Gradonačelnik Pančeva Saša Pavlov i gradonačelnica Pernika (Republika Bugarska) Vjara Cerovna potpisali su danas, 19. oktobra 2018. godine u Perniku Memorandum o saradnji između dva grada.

   

Južnobanatski OO SNS najoštrije osuđuje pozive na ubistvo predsednika Srbije i premijerke

PANČEVO, 19. oktobar 2018. (TV Pančevo) – Južnobanatski okružni odbor Srpske napredne stranke najoštrije osuđuje fašističke pretnje i pozive na ubistvo predsednika Srbije Aleksandra Vučića i premijerke Ane Brnabić koje je uputio narodni poslanik Dveri Srđan Nogo i zatražio da nadležne institucije hitno reaguju i preduzmu sve neophodne mere kako bi se sprečilo brutalno nasilje koje može da ima tragične posledice.

   

Vučić sa patrijarhom antiohijskog i svega Istoka Jovanom X i patrijarhom Irinejem

PANČEVO, 19. oktobar 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Republike Aleksandar Vučić sastao se danas sa Njegovim blaženstvom patrijarhom antiohijskim i svega Istoka G. Jovanom H i Njegovom svetošću patrijarhom srpskim G. Irinejom.