Novi brend "Radisson Hotel Group"

PANČEVO, 20. oktobar 2018. (TV Pančevo) – Hotelska grupacija "Radisson Hotel Group" predstavila je svoj novi, ekskluzivni brend "Radisson Collection" na događaju organizovanom u Beogradu. Više od 500 zvanica uživalo je u jedinstvenom programu, tokom kog su putem "digitalnih vrata" i virtuelnih projekcija mogli da obiđu ovog lanca na nekoliko svetskih destinacija.

Radison blu old mil hotel pridružio se ove godine ekskluzivnom brendu Radison kolekšn i ubuduće će poslovati pod novim imenom "Radison kolekšn hotel, old mild Belgrejd".

Beograđanima i gostima prestonice predstavljen je autentičan i moderan dizajn koji prati model savremenog načina života, a odlikuje sve hotele grupacije Radison. Do nedavno Radison blu old mil hotel sada je novi brend, koncipiran da slavi Beograd, pa je i postavka pod nazivom "Tri lica Beograda", na trgu ispred hotela prikazala nostalgičnu, boemsku i urbanu stranu prestonice Srbije.

Pažnja novog brenda usmerena je ka detaljima, udobnosti i funkcionalnosti. Za posebno uživanje gostima su na raspolaganju i fitnes i welnes program, kao i mogućnost kreiranja jedinstvenog iskustva za goste restorana koji nudi lokalne specijalitete. Svi hoteli u okviru ovog brenda nalaze se na centralnim gradskim lokacijama u neposrednoj blizini znamenitosti i pružaju jedinstveno iskustvo gostima.

Zahvaljujući jedinstvenom konceptu, hotel je nagrađen velikim brojem međunarodnih priznanja za dizajn, očuvanje kulturnog nasleđa i prestižnu uslugu.