"Dinamu" pripao derbi protiv "Železničara"

PANČEVO, 18. oktobar 2018. (TV Pančevo) – U Pančevu je odigran 3. gradski derbi između „Dinama“ i „Železničara“, u kome je Stojanovski doneo pobedu domaćima od 1:0 golom u 52. minutu. Obe ekipe sada imaju 17 bodova.

Na Gradskom stadionu u Pančevu odigran je prvi ovosezonski derbi između „Dinama 1945“ i „Železničara“. U 16. minutu pretili su domaći, ali Krkobabić pogodio stativu. U 23. minutu ponovo je šansu imao „Dinamo“, ali je šut Stojanovića završio pored gola. Fudbaler „Železničara“ Spaskovski ambiciozno je pokušao glavom sa velike udaljenosti, ali je golman Čanović bio na mestu. Odmah nakon toga prečku gostiju zatresao je Stojanović. Mreže su mirovale, rezultat na poluvremenu bio je 0:0. U drugom delu dogodio se ključni momenat utakmice, šut je uputio Stojanovski, lopta odbila od obe stative i bilo je 1:0, uz veliko negodovanje gostiju. Pretili su fubaleri „Železničara“, ali bez uspeha. Posle 90 minuta igre rezultat je bio „Dinamo 1945“ – „Železničar“ 1:0.

Posle 11. kola Srpske lige „Vojvodine“ obe ekipe se nalazi na deobi šestog mesta sa 17 bodova. U sledećem kolu „Železničar“ u nedelju od 15 sati dočekuje „Radnički“ iz Nove Pazove, dok „Dinamo“ u subotu gostuje „Radničkom“ u Zrenjaninu.