ZLATNE ODBOJKAŠICE NA PRIJEMU KOD VUČIĆA! Predsednik dobio specijalni poklon od Terzića!

PANČEVO, 22. oktobar 2018. (TV Pančevo) – Ženska odbojkaška reprezentacija osvojila je zlatnu medalju na Svetskom prvenstvu u Japanu, odakle je sinoć doputovala u Beograd. Predsednik Vučić je danas primio žensku odbojkašku reprezentaciju Srbije, koja je osvojila zlatnu medalju na Svetskom prvenstvu održanom u Jokohami, u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike, i preneo im zahvalnost čitave zemlje zbog radosti koje su donele.

Hvala vam što ste nas naučile kako se ide do cilja i na sreći koju ste nam donele, rekao je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić članicama ženske odbojkaške reprezentacije, a one su uzvratile zahvalnošću za bezrezervnu podršku, koju im je pružio i koju su, kako je na prijemu kod predsednika rekla kapiten Maja Ognjenović, osetile u svakom trenutku tokom takmičenja.

Predsednik Srbije rekao je da su pobede naših devojaka u Japanu obradovale sve građane Srbije i primetio da je zlato samo za odvažne, za hrabre, za one koji su spremni na žrtvu.

- Hvala vam što ste nam svima pokazale lekciju na koji način se dolazi do cilja.Hvala za sve što ste uradile, i na sreći koju ste nam pružile. Mi vas molimo da naš narod još mnogo puta obradujete, a mi ćemo moći da vratimo izgradnjom novih objekata - rekao je Vučić.

- Čestitam kapitenu Maji Ognjenović i svim igračicama na velikom zanosu. Pomenuo sam poen na 13:12, kad su cela Srbija i Republika Srpska drhtale, a vi ste bile smirene - rekao je predsednik Vučić odbojkašicama i dodao:

- Izdržale ste, bile uverene da pobeđujete - alal vera još jedanput... - poručio je Vučić i dodao: - Nadamo se da ćete doneti zlato i sa Olimpijskih igara, a ako i ne bude, toliko ste zlata doneli ovoj zemlji, da ćemo uvek biti zadovoljni.

- Srbija je ponosna na vas, a vi gledajte da se još nekoliko puta vratite sa ovakvim odličijima. Živela Srbija - zaključio je Vučić.

Kapiten Maja Ognjanović zahvalila se u ime celog tima predsedniku Srbije na podršci i prijemu.

- Naš put do medalje zaista nije bio ni malo lak, ali smo izuzetno srećne i ponosne kada osvajamo medalje za našu državu i narod. Daćemo sve od sebe da tako bude i u budućnosti. Hvala vam na bezrezervnoj podršci, verujte da smo je osetile u svakom trenutku takmičenja i ona nam je puno značila - rekla je Ognjanović.

Devojkama se na pobedi zahvalio i MIlorad Dodik u ime svih ljudi iz Republike Srpske!

Maja je predsednicima Srbije i RS uručila poklone - odbojkaške lopte sa potpisima svih igračica i članova stručnog štaba, a od selektora Zorana Terzića prersdnik Srbije dobio je zlatnu medalju sa Svetskog prvenstva u Japanu.

- Vaša pobeda u Japanu je značajna za celokupni srpski narod. Hvala vam što ste nas naučile kako se ide do cilja! - rekao je predsednik Vučić.