Lokal

 

Vruće kraj Tamiša na 15. Moto-skupu „kojota“

PANČEVO, 20. jul 2014. (TV Pančevo) – Više od 700 motociklista iz čitavog regiona i oko 2.000 „pešaka“ sinoć se zabavljalo kraj Tamiša uz miris benzina, buku moćnih dvotočkaša, hladno pivo, bluz i rokenrol u izvođenju bendova „Prorok“, „Rockstarza“ i „Blues Delivers“. Jubilarni 15. međunarodni bajkerski vikend Moto-kluba „Kojot“ počeo je u petak u podne, a završio se jutros bajkerskom kafom, doručkom i ispraćajem gostiju.

 

Od preskupog „zelenog vrtića” ništa

PANČEVO, 20. jul 2014. (TV Pančevo) – Od izgradnje takozvanog „zelenog vrtića” na Strelištu, koji je trebalo da košta 280 miliona dinara, neće biti ništa, kaže član Gradskog veća zadužen za oblast prosvete Miodrag Radojković. Pokrajina je obećavala polovinu novca, ali sve je ostalo na „pismu o namerama”. Ali mesta za decu u vrtićima će se praviti, najavljuje Radojković, jer je u planu da se, posle zatvaranja, Kolektivni centar na Bavaništanskom putu renovira u vrtić.

   

Aktivan raspust za mlade i u Dolovu

PANČEVO, 19. jul 2014. (TV Pančevo) – Dom kulture u Dolovu organizovao je program za mlade tokom leta. Mališani će kroz radionice moći da nauče šta je bonton, kako se slika raznim tehnikama, ali i kako da se zdravo hrane.

   

Voz za Belu Crkvu odvezao prve putnike

PANČEVO, 19. jul 2014. (TV Pančevo) – Sa Glavne železničke stanice jutros je krenuo voz do Bele Crkve. Pančevci možda nisu još uvek upoznati sa ovim vidom prevoza do jednog od čestih izletišta za naše sugrađane, ali već ovoga jutra neki su iskoristili priliku da odu na kupanje do Belocrkvanskih jezera.

   

Đaci Poljoprivredne na „svojoj njivi“

PANČEVO, 18. jul 2014. (TV Pančevo) – Na petom kilometru od Nadvožnjaka na Novoseljanskom putu nalazi se ekonomija Poljoprivredne škole „Josif Pančić“, na kojoj se uzgaja žito i suncokret, kao i nekoliko stabala dunje. Na ovom zemljištu deca sa smera „poljoprivredni tehničar“ tokom čitave godine u praksi primenjuju ono što nauče u školi. Ovih dana, i pored toga što je u toku letnji raspust, đaci druge godine provode vreme na školskom zemljištu.

   

Suzana Jovanović demantovala pančevački LSV

PANČEVO, 18. jul 2014. (TV Pančevo) – Suzana Jovanović, predsednica Saveta za zapošljavanje Grada Pančeva, uputila je demanti povodom jučerašnje izjave Miloša Veselinova, odbornika Lige socijaldemokrata Vojvodine u Pančevu, na konferenciji za novinare, na kojoj je rekao da građani plaćaju rad Saveta za zapošljavanje osam miliona dinara.