Pančevački SPS proslavio 24. rođendan

PANČEVO, 17. jul 2014. (TV Pančevo) – Gradski odbor Socijalističke partije Srbije u Pančevu danas je obeležio 24 godine od osnivanja stranke. Članovi Gradskog odbora Vladimir Gavranović i Gordana Topić poručili su sa ovog skupa da žele saradnju sa svim političkim partijama i organizacijama kojima je cilj bolji život građana u Srbiji.

Proslavi SPS-a prisustvovali su prijatelji, predstavnici svih političkih partija, kao i direktori privatnih i javnih preduzeća koja deluju na teritoriji Grada. Socijalistička partija je u našem gradu prisutna 24 godine, ostavila je traga, kako u vlasti, tako i u opoziciji, ali na prvom mestu joj je uvek bio interes građana Pančeva i okolnih mesta, poručuju iz ove stranke.

- Za 24 godine SPS prošla je vrlo trnovit put. Bili smo gore, bili smo dole, ali smo preživeli i ostavili veoma upečatljiv trag u Pančevu i čitavoj Srbiji. Ideja socijalne pravde je uvek bila prisutna kod nas, kao i ideja socijaldemokratije, rekao je Vladimir Gavranović.

Odbornica gradske Skupštine Gordana Topić pozdravila je sve prijatelje stranke i predstavnike drugih partija.

- Danas kada slavimo dan ideala kojima težimo, dan slobode i jednakosti, želim da naglasim da SPS ima duboke korene u tradiciji i naroda i zemlje. Mi smo neko ko ne ignoriše stvarnost. Spremni smo za saradnju sa svim političkim partijama, pokretima, institucijama, u cilju izgradnje boljeg života, demokratskog i socijalno odgovornog društva za bolji život, kako u gradu Pančevu, tako i u celoj Srbiji, rekla je Gordana Topić.

Proslavi 24. godišnjice postojanja SPS-a prisustvovao je potpredsednik Izvršnog odbora Glavnog odbora stranke Đorđe Čabarkapa.