Lokal

 

1540 vakcina stiglo u Pančevo

Po domovima zdravlja u Pančevu i u Dečijem dispanzeru danas u podne počela je vakcinacija protiv novog gripa A H1N1. U prvoj turi stiglo je 1540 doza što je nedovoljno za grad Pančevo i okolna sela,

 

U Pančevu duplo više obolelih

Prema poslednjim podacima Zavoda za javno zdravlje u Pančevu i okolnim naseljenim mestima tokom prethodne nedelje registrovano je 334 novoobolelih od novog ali i sezonskog gripa. Obolelelo je i 110-oro dece. Po rečima dr Ljiljane Lazić, direktorke Zavoda za javno zdravlje, to je povećanje od 100 odsto u odnosu na prethodni period.
   

Proslava TV Pančevo

Televizija Pančevo proslavila je danas 17 godina rada. Glavna urednica TV Pančevo je uručila dve godišnje nagrade radnicima TV Pančevo. Diplomu za najboljeg radnika TV Pančevo dobio je montažer Laslo Domokoš, a priznanje za pozitivno i najbolje predstavljanje Televizije Pančevo u javnosti pripalo je snimatelju, Radovanu Đeriću.
   

Kazne za neočišćeni sneg

Gradska inspekcija najavila je da će od srede, 16. decembra pisati prekršajne prijave za sve građane i pravna lica u Pančevu koji ne budu čistili sneg ispred svojih kuća i objekata.
   

Čišćenje podruma 40.hiljada dinara

Stanari iz Ulice Braće Jovanovića 100 i 102 od prošle nedelje nemaju više problem sa poplavama po podrumu i atomskom skloništu, ali su za uklanjanje kvara od JKP „Vodovod i kanalizacija“, kako oni smatraju, dobili račune koje ne treba da plate.