Lokal

 

Zabrana poseta u bolnici

Od danas, 21. decembra, zabranjene su sve posete u Pančevačkoj bolnici zbog opasnosti od novog gripa.
 

Vakcinacija u gradskim službama

Danas je počela vakcinacija protiv novog gripa zaposlenih u gradskoj upravi i gradskim javnim preduzećima. Mala količina vakcina dovoljna jer je i odziv mali.
   

U maju ulični video nadzor

Do maja 2010. godine u Pančevu bi trebalo da budu postavljene kamere za video nadzor. Biće instalirano oko 100 kamera na 24 lokacije na prilazima gradu i na "kritičnim mestima", kako kaže portparol PU Pančevo, Jovica Antonić.
   

50 obolelih od novog gripa

Na Infektivno odeljenje pančevačke bolnice u četvrtak, 17. decembra, primljeno je 5 pacijenata sa kliničkom slikom gripa. Na Dečije odeljenje upućeno je 4-oro dece sa simptomima ovog oboljenja,
   

Mediji se bore za krv

Televizija Pančevo, Pančevački Press centar i Kulturni centar Pančeva organizovali su četvrti put akciju dobrovoljnog davanja krvi. Na poziv dva medija iz Pančeva u akciji, koja ima naziv „Radost davanja“, odazvalo se 40 Pančevki i Pančevaca.
   

Tužioci u Pančevu iz Beograda

U Pančevu će oba tužioca, i u osnovnom i u višem tužilaštvu, biti iz Beograda, po odluci Visokog saveta pravosuđa. Savet je danas saopštio i imena sudija koje on bira, kao i predloge za nove sudije, čija imena bora da potvrdi Skupština Srbije.