Lokal

 

Tamiš raste, opasnosti nema

Protekle noći Tamiš je porastao 20 centimetara, preplavio donji deo keja i dostigao kotu od 71,70. Do rasta Tamiša je došlo zbog naglog topljenja snega i blagog porasta Dunava. Očekuje se da tendencija rasta vodostaja bude nastavljena i narednih dana,
 

Danas zaseda Skupština grada

Danas u 10 časova počinje poslednja ovogodišnja sednica Skupštine grada. Najvažnija tačka dnevnog reda je predlog budžeta za 2010. godinu. Odbornici će odlučivati i o predlogu Gradskog veća o poskupljenju grejanja u Pančevu za 10%.
   

Vode prete Kudeljarcu

PANČEVO, 28. decembar 2009 (TV Pančevo) - Zbog naglog topljenja snega sistem lokalnih kanala u okviru prstena vršačke pruge, koji preko Nadele treba da odvede višak atmosferskih i podzemnih voda, ne funkcioniše, tako da je u mnoge podrume i dvorišta prodrla voda.
   

Od novog gripa u Srbiji umrlo 50 ljudi

BEOGRAD, 28. decembar 2009. (FoNet) - Prema podacima Nacionalne referentne laboratorije za respiratorne viruse Instituta za virusologiju, vakcine i serume Torlak, zaključno sa 27. decembrom, potvrđeno je 590 slučajeva obolevanja od gripa izazvanog novim tipom virusa A (H1N1), a 50 osoba je umrlo.
   

Aukcijska izložba članova MNRO

Aukcijska prodaja radova dece sa posebnim potrebama, u organizaciji Društva za pomoć mentalno nedovoljno razvijenih osoba, održana je u "Studiju 21". Ovi unikatni predmeti nastali su na stolarskim i krojačkim radionicama.
   

Padaju delovi fasada

PANČEVO, 26. decembar 2009. (TV Pančevo) - Posle obrušavanja velikog oluka na zgradi Gradskog muzeja, juče u popodnevnim časovima, usred centra grada kasno sinoć počeli su da padaju i komadi fasade sa Štabske zgrade, ispred zgrade Televizije Pančevo.