Lokal

 

Svečano useljenje Nađe Higl

Svetska prvakinja u plivanju Nađa Higl uselila se danas u svoj stan koji joj je dodelio grad Pančevo, a za opremanje novac je izdvojilo pokrajinsko Izvršno veće. Stan od 59 kvadrata nalazi se u

 

Poplave na Misi i Kudeljarcu

PANČEVO, 8. januar 2010. (TV Pančevo) - Iako na kanalu "Pančevački 33", bez prestanka rade 4 pumpe, nivo vode je i dalje visok. Zbog toga su građani koji žive na Misi 2 i na Kudeljarskom nasipu, prinuđeni da ispumpavaju vodu iz podruma i dvorišta.

   

Televizor za Dečje odeljenje

PANČEVO, 8. januar 2010. (TV Pančevo) - Predstavnici Samostalnog sindikata "Petrohemije" putem donacije, nabavili su dva televizora. Jedan je dodeljen Dečijoj bolnici u Zrenjaninu, a drugi, zajedno sa slatkišima i tortom, uručen je načelnici Dečjeg odelenja dr. Radmili Poštić.

   

Stigla nova tura vakcina protiv gripa

PANČEVO, 8. januar 2010. (TV Pančevo) - U Pančevo je stigla nova količina vakcina protiv novog gripa, od 1.1oo doza. Vakcine su podeljene na 23 punkta

   

Grad poklonio stan Nađi Higl

PANČEVO, 8. januar 2010. (TV Pančevo) - Predsednik izvršnog veća Vojvodine Bojan Pajtić posetiće u subotu 9. januara svetsku prvakinje u plivanju Nađu Higl, u stanu koji je opremilo pokrajinsko Izvršno veće.

   

Pod vodom 200 kuća u Brestovcu

BANATSKI BRESTOVAC, 7. januar 2010. (TV Pančevo) - U Banatskom Brestovcu poplavom je ugroženo oko 200 kuća. Blizu 120 podruma je van upotrebe, a prema izjavama stanovnika pričinjena je i značajna materijalna šteta.