Lokal

 

Odvaljen oluk na Gradskom muzeju

PANČEVO, 25. decembar 2009. (TV Pančevo) - Sa zgrade Narodnog muzeja našeg grada visi oluk koji se, najverovatnije, od težine snega odvalio. Voda koja je nastala topljenjem snega, odvalila je i nekoliko crepova sa krova zgrade.

 

Vakcincija gradjana od 30. decembra

PANČEVO, 25. decembar 2009. (TV Pančevo) - Iako je vakcinacija protiv novog gripa A H1N1 za sve gradjane u Srbiji počela u četvrtak, za žitelje pančevačke opštine vakcinacija počinje 3o. decembra

   

"Novi Statut - novi problemi", kaže DSS

U organizaciji Gradskog odbora DSS-a i Srpske omladinske zajednice večeras je održana tribina na temu novog Statuta Vojvodine. Na tribini su govorili analitičar Slobodan Antonić i advokat Goran Petronijević.

   

Proradiće semafori u Ul. Žarka Fogaraša!

Godinu dana nakon rekonstrukcije, proradiće i semafori u Ulici dr Žarka Fogaraša, najavljuju nadležni iz Gradske uprave i iz Direkcije za izgradnju.

   

Vazduhoplovci obeležili dan

Pripadnici jedinica vazduhoplovstva i protivvazdušne odbrane proslavili su dan svog roda Vojske Srbije. Komandant 333. inžinjerijskog bataljona Vojske Srbije, major Dragan Ivezić, najavio je modernizaciju Vazduhoplovnog roda Vojske Srbije u 2010 godini.
   

PENG ispao iz proizvodnje

Televizija Pančevo saznaje da je negde oko 12 časova došlo je naglog porasta pritiska u reaktoru u fabrici PENG, što je dovelo do ispadanja ove fabrike iz pogona.