Lokal

 

Načelnik gradske uprave razrešen dužnosti

PANČEVO, 30. decembar 2009. (TV Pančevo) - Članovi Gradskog veća danas su razrešili dužnosti načelnika gradske uprave Draška Petrovića, koji je zahtev za razrešenje podneo zbog odlaska na novo radno mesto.

 

dr Marinković na čelu Filijale za zdravstvo

PANČEVO, 30. decembar 2009. (TV Pančevo) - Direktorka Filijale za zdravstvo Južnobanatskog okruga dr Ksenija Krehov Radović u petak je podnela ostavku. Za vršioca dužnosti direktora izabrana je dr Slavica Marinković, internista-nefrolog.

   

Vakcine za građane stižu 4. januara

PANČEVO, 30. decembar 2009. (TV Pančevo) - Novi kontigent vakcina protiv virus A H1N1 stiže u ponedeljak 4. januara 2010. godine, potvrdjeno u Institutu "Torlak".

Iz Zavoda za javno zdravlje ističu da da će od tog datuma u svim zdravstvenim stanicama u Pančevu i naseljenim mestima početi besplatna vakcinacija za sve kategorije stanovništva.

   

Tamiš nije opasan

Posle brzog topljenja snega, i Tamiš je u potezu od Tomaševca do Pančeva počeo da raste. Vodoprivredni stručnjaci kažu da za sada nema opasnosti.
   

Nedovoljno paketića za romsku decu

PANČEVO, 28. decembar 2009 (TV Pančevo) - Humanitarna organizacija iz Beograda „Hleb života“, u saradnji sa Udruženjem Roma „JUBAN“ podelila je pet stotina paketa deci romske nacionalnosti sa područja grada Pančeva što nije bilo dovoljno za broj mališana kojima su namenjeni.

   

Nestašica "A" pozitivne krvne grupe

PANČEVO, 29. decembar 2009. (TV Pančevo) - Rezerve krvi A Rh pozitivne krvne grupe su na minimumu, kažu nadležni u Službi za transfuziju krvi pančevačke Opšte bolnice. Dr Jelena Pešić, načelnica ove službe istakla je da su rezerve ostalih krvnih grupa stabilne,