Proslava TV Pančevo

Televizija Pančevo proslavila je danas 17 godina rada. Glavna urednica TV Pančevo je uručila dve godišnje nagrade radnicima TV Pančevo. Diplomu za najboljeg radnika TV Pančevo dobio je montažer Laslo Domokoš, a priznanje za pozitivno i najbolje predstavljanje Televizije Pančevo u javnosti pripalo je snimatelju, Radovanu Đeriću.
- Da ga nema trebalo bi ga izmisliti. Dobar montažer, vredan radnik i pre svega, dobar čovek. To su bili razlozi da nagradu za najboljeg radnika u 2009. ponese Laci, to jest Laslo Domokoš, rekla je Nevena Simendić, glavna urednica TV Pančevo.
- Radovan Đerić, naš Đera, snimatelj Televizije Pančevo, bio je najbolji na filmskom festivalu ŽISEL. To jeste njegova zasluga, ali on je ime Televizije Pančevo u kojoj radi ponosno nosio i u svakoj prilici promovisao našu kuću. Tako je razloge za doeeljivanje nagrade Radovanu Đeriću za pozitivnu promociju televizije objaislna Nevena Simendić.
- Ne znate kako je ovo dobra kuća i šta mi sve možemo, rekao je nakon dodele nagrade Radovan Đerić.
Godišnjica Televizije Pančevo bila je prilika i za promociju početka rada sajta RTV Pančevo (www.rtvpancevo.rs), kao i novog dizajna špica informativnog programa TV Pančevo.
Nevena Simendić je obraćajući se mnogobrojnim gostima i poštovaocima Televizije rekla da sada, po treći put, očekuje da nova zgrada TV Pančevo bude završena. Kako TV Pančevo saznaje, za završetak zgrade koja se nalazi preko puta stare pivare, na Keju Radoja Dakića, potrebno je oko 50 miliona dinara. Gradske vlasti spremne su da u okviru investicija za 2010. godinu podignu kredit za zavšretak ovog objekta. Inače, projekat zgrade Televizije Pančevo počeo je da se pravi još pre 5 godina. Trenutno se TV Pančevo, "privremeno", od 2000. godine nalazi u Štapskoj zgradi. Za boravak u ovim prostorijama Televizija nema dozvolu. A cela zgrada, u kojoj se nalazi i Televizija, Galerija savremene umetnosti, prostorije stranka i više lokala prošlog proleća je vraćena u vlasništvo Katoličkoj crkvi.

Komentari 

 
-1 #4 Ivan Nedeljov 12-01-2010 23:22
Hvala Nikola :)
Citiraj
 
 
-2 #3 12-01-2010 18:59
Pozdrav svim bivsim kolegama....
Upravo sam doputovao pa sam uz kafu odgledao vesti i saznao da postoji sajt.Bilo je krajnje vreme:)Ivan Nedeljov je odradio vrhunski posao u svom stilu...

Svako dobro i prijatno vam........
Citiraj
 
 
-6 #2 10-01-2010 13:38
Direktorka je u pravu. RTV koristi servere u USA i onda dolazi do kasnjenja od jednog i po minuta. Nista strasno ali istinito
Citiraj
 
 
+14 #1 17-12-2009 03:03
Sve cestitke RTV-u na godisnjici. Sajt je dobro odradjen i primeren je jednoj RTV kuci. Ono sto mi je zasmetalo kada sam danas slusao vesti na Radio Pancevu je izjava direktorke RTV-a Tatjane Jelesic da radio Pancevo ne ide u realnom vremenu preko interneta. Mozda direktorka i ne zna, nije iskljuceno, ali treba staviti do znanja da Radio Pancevo vec tri godine ide uzivo 24h preko sajta k-013.com. Trenutno sam na odmoru u Pancevu inace sam iz Beca.

Pozdrav.
Citiraj