Čišćenje podruma 40.hiljada dinara

Stanari iz Ulice Braće Jovanovića 100 i 102 od prošle nedelje nemaju više problem sa poplavama po podrumu i atomskom skloništu, ali su za uklanjanje kvara od JKP „Vodovod i kanalizacija“, kako oni smatraju, dobili račune koje ne treba da plate. Uzrok poplava u ovim zgradama je bilo zagušenje blokovskog razvoda fekalne kanalizacije u šahtu. Ekipe JKP „Vodovod i kanalizacija“ otklonile su kvar a zatim stanarima za ispumpavanje vode iz podruma, ispostavile račun od 40 hiljada dinara. Stanari smatraju da to treba da plati Vodovod, jer kako kažu, šaht koji je bio zagušen, nalazi se ispred zgrade. Tehnički direktor, Draško Stojić, u izjavi za TV Pančevo, tvrdi da je „Vodovod i kanalizacija“ odgovorna samo za uličnu kanalizacionu mrežu.
- Kada je zagušena blokovaks fekalna kanalizacija, građani bi trebalo da se obrate Gradskoj stambenoj agenciji, za nadoknadu troškova. Naranvo, ako imaju ugovor sa njima. Vodovod je odgovoran za održavanje ulične fekalne kanalizacije, rekao je Stojić.
Stanari iz Ulice braće Jovanovića br. 100 sutra će se sastati sa direktorom JKP „Vodovod i kanalizacija“, Aleksandrom Radulovićem, u pokušaju da reše ovaj problem.