Baner

Kultura

„Strejt hedovizam” u „Apolu”

Izvor: Radio Pančevo, 25.4.2015.

U sklopu „Strejt hedovizam” turneje, Bvana i Lider nastupiće u dvorani „Apolo”, od 21 sat. Na ovom koncertu Lider će prvi put izvesti i svoj najnoviji singl koji će se naći na novom albumu, a koji će biti objavljen do početka leta.

Domaća podrška su „Iskaz”, „Triumph Pančevo”, „Krvavo oko”, Bata Parke, dok će muziku pre i posle koncerta puštati pančevački di-džejevi C6H6 KIDS Teenage Mutant Ninja Rapperz. Karta košta 200 dinara.

 

 

Vlatko Stefanovski u KC-u

Izvor: Radio Pančevo, 25.4.2015.

Koncert Vlatka Stefanovskog biće održan u dvorani Kulturnog centra, od 20 sati.
Prvi deo nastupa obuhvatiće instrumentalne, a drugi deo i vokalne numere, a biće i pesama s njegovog novog albuma „Seir”.

 

   

Koncert Marije Đukić u KC-u

Izvor: Radio Pančevo, 24.4.2015.

Pijanistkinja Marija Đukić prirediće od 19 sati solistički koncert u Kulturnom centru Pančeva, a na programu će biti dela: Šuberta, Šopena i Rahmanjinova. Marija Đukić je redovni profesor na Fakultetu muzičke umetnosti u Beogradu, gde je diplomirala i magistrirala. Usavršavala se u Francuskoj, Švajcarskoj i Rusiji. Kao solista sarađivala je s Beogradskom filharmonijom, Simfonijskim orkestrom RTS-a, orkestrom Doma Vojske i BGO „Dušan Skovran”.

   

Ilustracije i stend ap komedija u „Apolu”

Izvor: Radio Pančevo, 24.4.2015.

Izložba ilustracija mladog Pančevca Miljana Đorđevića biće otvorena u dvorani „Apolo”, u 19 sati.

Miljan Đorđević je apsolvent na Visokoj školi strukovnih studija – Beogradska politehnika. Bavi se ilustracijom, stripom i kreiranjem društvenih igara.

Nakon otvaranja izložbe, u 21 sat, počeće veče stend ap komedije, u okviru koga će nastupiti Nesha Bridges i Radomir Nestorović.

   

Dečja predstava „Maša i medved” u Dolovu

Izvor: Radio Pančevo, 24.4.2015.

U bioskopskoj sali Doma kulture u Dolovu, danas, u 18 sati, biće odigrana dečja pozorišna predstava „Maša i medved”. U predstavi igraju beogradski glumci Dragan Sudžuk, Milan Tošić i Aleksandar Marković. Cena ulaznice je 200 dinara.