Magazin

Elizabet Tejlor se udaje 9 put

LOS ANĐELES, 10. april 2010. (FoNet) - Sedamdesetosmogodišnja filmska diva Elizabet Tejlor najavila je da se udaje deveti put za skoro tri decenije mlađeg biznismena.

 

Starost, trudnoća i ćelavost nisu bolesti

PANČEVO, 06. april 2010. (TV Pančevo) - Pojedina stanja iako nisu bolest, tretiraju se kao takva i leče medikamentima. Kurs koji je održan na Zlatiboru na temu „Medikalizacije“ imao je za cilj da podstakne da se populacija radije odluči za zdrav stil života nego za lekove.

   

16. Fijakerijada u Crepaji

PANČEVO, 06. april 2010. (TV Pančevo) - U Crepaji je i pored lošeg vremena održana 16. fijakerijada. Konjički klub „Lipicaner“ je uz pomoć Ministarstva poljoprivrede, pokrajinskog Sekretarijata za poljoprivredu, Skupštine opštine Kovačica i drugih sponzora, nastavio sa organizovanjem ove manifestacije koja prerasta u turističku ponudu kovačičke opštine. Najviše konja upregao je Oliver Marković iz Vršca. Njegova zaprega brojala je 9 konja.

   

Takmičenje u kucanju jajima u Kačarevu

PANČEVO, 05. april 2010. (TV Pančevo) - U okviru Uskršnjih svečanosti, Udruženje Makedonaca „Vardar“ iz Kačareva na platou ispred Mesne zajednice organizovalo je Uskršnje takmičenje u tucanju farbanim jajima. Izabrano je i najlepše ukrašeno jaje, najmanje i najveće jaje.
   

Izložba aranžmana za Uskrs

PANČEVO, 01. april 2010. (TV Pančevo) - Učenici Poljoprivredne škole „Josif Pančić“ povodom Uskrsa organizovali su izložbu uskršnjih aranžmana koje su sami napravili.

   

Gimnazija birala svog muzičkog idola

PANČEVO, 29. mart 2010. (TV Pančevo) - Učenički parlament Gimnazije „Uroš Predić“ proteklog vikenda organizovao je izbor svog muzičkog idola. Šest takmičarki i više od 200 njihovih školskih drugara navijača, pre svega, imalo je sjajnu zabavu.