Magazin

Lisica u pančevačkom azilu

PANČEVO, 16. mart 2010. (TV Pančevo) - U Službi sanitacije koja brine o psima i njihovom udomljavanju već nekoliko godina, svoj dom su našla i 2 vuka i vučica. Pre nekoliko dana mini zoo vrt upotpunila je i lisica koja je stigla iz Beograda.

 

Verovali ili ne

LONDON, MOSKVA, MELBURN , 15. mart 2010. (FoNet) - U šašavom svetu danas je moguće da tinejdžer napiše esej u šiframa, da Hari Poter postane guverner ruske provincije, ali i da gole Australijanke prizivaju kišu.

   

Dečak ušao u aparat za slatkiše

PERT, 15. mart 2010. (FoNet) - Dvogodišnji Koen Stoun iz Perta iskoristio je trenutak nepažnje njegove majke i provukao se kroz minijaturni otvor aparata za slatkiše u igraonici jednog restorana.

   

Dan mađarske revolucije

PANČEVO, 15. mart 2010. (TV Pančevo) - U Mađarskoj i zemljama u kojima žive Mađari, 14. mart se proslavlja kao nacionalni praznik, Dan revolucije i oslobodilačke borbe, koji je praćen brojnim brojnim svečanostima. Ovaj praznik je obeležen i u Vojlovici u prostorijama Kulturno umetničkog društva „Tamaši Aron“.

   

Muškarci i seks

VANKUVER, 11. mart 2010. (FoNet) - Prema doktoru Biliju Goldbergu, urologu i seksologu, koautoru bestselera "Zašto muškarac zaspi posle seksa", postoji malo direktnih dokaza koji bi objasnili zašto se muškarcu spava posle seksa, "zašto iz zagrljaja žene nezaustavljivo juri u zagrljaj Hipnosa, mitološkog antičkog boga sna".

   

Duplo jača zima

PANČEVO, 10. mart 2010. (TV Pančevo) - Meteorolozi najavljuju toplije dane tek krajem marta. Pančevci nisu očekivali ovako dugu zimu. Građani su morali da dokupe ogrev a Vojvodinaput je u odnosu na prošlu godinu do sada potrošila duplo veće količine soli.