Magazin

Puni klubovi za doček Srpske Nove

PANČEVO, 14. januar 2010. (TV Pančevo) - Većina mlađih Pančevaca Novu godinu po Julijanskom kalendaru odlučilo se da dočeka u nekom od klubova. Uz živu svirku, didžejevi i dobro raspoloženje slavlje je trajalo do sitnih jutarnjih sati

 

Srpska Nova, Mali Božić i Sv. Vasilije

PANČEVO, 13. januar 2010. (TV Pančevo) - Pravoslavni vernici koji vreme računaju po starom, julijanskom kalendaru, večeras dočekuju 1.januar nove godine, ali i dva velika praznika - Mali Božić i Svetog Vasilija Velikog.

   

Ima ponuda za doček Srpske Nove

PANČEVO, 12. januar 2010. (TV Pančevo) - Nova godina po julijanskom kalendaru proslavlja se u sredu, 13. januara. Iako je radni dan, čini se da je ponuda u Pančevu bolja nego 31. decembra. Mnogi klubovi i kafići organizuju doček takozvane Srpske nove godine i to po znatno povoljnijim cenama nego za Doček pre dve nedelje.

   

Najveći medicinski skandal veka?

BRISEL, 08. januar 2010. (FoNet) - Na zahtev predsedavajućeg Komiteta za zdravstvo Saveta Evrope Volfganga Vodarga, Parlamentarna skupština te organizacije će na svom zasedanju, koje počinje 25. januara, razmatrati zahtev za pokretanjem istrage o tome šta stoji iza pandemije svinjskog gripa

   

Pušači - trećina stanovnika Srbije

BEOGRAD, 08. januar 2010. (FoNet) - U Srbiji puši 33,6 odsto odraslih stanovnika - 38,1 odsto muškaraca i 29,9 odsto žena, a u odnosu na istraživanje iz 2000. godine, učestalost pušenja je smanjena za 6,9 odsto, odnosno 9,8 odsto kod muškaraca i 3,8 odsto kod žena.

   

Mirno u novogodišnjoj noći

Novogodišnja noć u Pančevu prošla je "mirno". Bilo je veselih, ali je mnogo manje kafića i kafana otvorilo svoja vrata za doček, nego što je to bilo prethodnih godina. Pucale su petarde, pucnjava nije bilo. Hitna pomoć je uglavnom pomagala onima koji su se prejeli, a taksisti kažu da su imali manje posla nego pri dočeku 2009. godine.