Baner

Ima ponuda za doček Srpske Nove

PANČEVO, 12. januar 2010. (TV Pančevo) - Nova godina po julijanskom kalendaru proslavlja se u sredu, 13. januara. Iako je radni dan, čini se da je ponuda u Pančevu bolja nego 31. decembra. Mnogi klubovi i kafići organizuju doček takozvane Srpske nove godine i to po znatno povoljnijim cenama nego za Doček pre dve nedelje.

Na nekoliko mesta u gradu biće organizovan maskembal, ali na platou ispred Skupštine grada neće biti programa ni za Srpsku Novu. Svi oni koji planiraju doček pravoslavne Nove godine u nekom od klubova ili kafića, imaće veliki izbor.

Za proslavu nove godine u klubu „Kupe“ potrebno je da izdvojte 350 dinara za kartu koju ćete kupiti na ulazu.

"Goste će zabavljati grupa „Coolares“ koja izvodi pop i rok muziku 80-tih i 90-tih", rekla je za Televiziju Pančevo Aleksandra Stojanović, PR kluba.

U noćnom klubu „Barum barum“ ulaz je 300 dinara, a sve one koji se odluče da ovde proslave Novu godinu, zabavljaće pevač Slaven Đukanović. Muziku će puštati DJ Koopee.

Za ljubitelje žešćeg rok zvuka klub „Blue moon“ organizuje maskembal.

"Izbor maski je proizvoljan, ali niko bez maske neće moći da uđe. Goste će zabavljati pančevački bend „Period“. Ulaz će koštati simboličnih 100 dinara a taj novac će biti iskorišćen za nagradni fond jer na kraju večeri biramo najbolje maske", rekao je Petar Martinčević, organizator dočeka u klubu "Blue Moon".

Na svakom od ovih mesta hrana i piće nisu uračunati u cenu karte.

I pored bogate ponude, neki od naših sugrađana još uvek nisu odlučili gde će za Srpsku Novu godinu.