Društvo

 

Đaci "prvaci" Ekonomske škole kreću u nove pobede

PANČEVO, 4. septembar 2018. (TV Pančevo) – Učenike koji su ove godine krenuli u Ekonomsku školu pitali smo koji su razlozi zbog kojih su se odlučili da upišu ovu obrazovnu ustanovu. Odgovori su im bili slični, a oni još uvek neodlučni.

 

Doček nove generacije u "Zmajevoj" školi

PANČEVO, 3. septembar 2018. (TV Pančevo) – Učenici drugog razreda OŠ Jovan Jovanović Zmaj organizovali su priredbu za đake prvake u Kulturnom centru. Posle dvanaest godina ove školske godine u Zmajevoj školi upisano jedno odeljenje više.

   

Gradonačelnik poželeo svim prvacima srećan polazak u školu

PANČEVO, 3. septembar 2018. (TV Pančevo) – 3 septembra zvono je oglasilo polazak u školu. Za đake prvake to je poseban dan , jedno novo razdoblje u njihovoim životu kada prvi put sedaju u đačke klupe. Gradonačelnik Saša Pavlov poželeo je svim prvacima srećan polazak u školi i obišao učenike prvog razreda u OŠ Branko Radičević i poželeo im da steknu što više znaja i drugova koji ostaju za ceo život.

   

Dunjin prvi dan u školi

PANČEVO, 3. septembar 2018. (TV Pančevo) – Za Dunju Dragaš 3. septembar je poseban dan jer je tada krenula u prvi razred Osnovne škole "Đura Jakšić". Novi drugari, ali i oni stari bili su ushićeni što će naučiti nešto novo i što i oni napokon imaju učiteljicu. Prvi dan bio je rezervisan za upoznavanje, a već od sutra počinju da uče slova, brojeve i još mnogo toga.

   

Zimski red vožnje od 1. septembra

PANČEVO, 2. septembar 2018. (TV Pančevo) – Od 1. septembra, JKP „Auto-transport Pančevo” ponovo uvodi zimski red vožnje, što znači da će na ulicama grada biti veći broj vozila ovog preduzeća, radnim danima oko 50. Zimski red vožnje znači i da se ponovo uvode polasci koji su bili ukinuti na međumesnim i prigradskim polascima .

   

Dunja Dragaš sigurnim koracima u školsku klupu

PANČEVO, 2. septembar 2018. (TV Pančevo) – I ove godine ekipa regionalne Radio-televizije Pančevo prati đaka prvaka kroz školsku godinu. Ovoga puta to je mala Dunja Dragaš, ćerka poznatog karikaturiste Nikole Dragaša i mama Sanje.