Društvo

 

Projektna nastava u prvom i petom razredu

PANČEVO, 1. septembar 2018. (TV Pančevo) – Početak školske godine bio je povod da posetimo najveću južnobanatsku školu. Sa direktorkom OŠ "Miroslav Antić", ali i većnicom za obrazovanje razgovarali smo o novinama kako u školi, tako i u obrazovanju.

 

Sudbonosno "da" na Štrudlijadi u Dolovu

PANČEVO, 1. septembar 2018. (TV Pančevo) – U Dolovu je danas održana tradicionalna 19. štrudlijada. Prvi put je organizovano kolektivno venčanje za pet parova. Za pripremu venčanja i celokupnu organizaciju pobrinuli su se predstavnici MZ Dolovo i mnogobrojni sponzori.

   

Pedijatri i ginekolozi u naseljenim mestima

PANČEVO, 31. avgust 2018. (TV Pančevo) – Projekat "Pedijatri i ginekolozi u naseljenim mestima", program zdravstveno-vaspitnog rada Dom zdravlja koji se sprovodi od 2013. godine, nastavlja se i ove godine, zahvaljujući novcu koji je izdvojen iz gradskog budžeta.

   

Služba za transfuziju ubuduće i banka krvi

PANČEVO, 29. avgust 2018. (TV Pančevo) – Od 1. septembra pančevačka Služba za transfuziju krvi postaje banka krvi, jer će pokrajnskina Zavod za transfuziju krvi biti jedina ustanova koja će na terenu prikupljati krv od dobrovoljnih davaoca. Ovo je urađeno kako bi se u skladu sa novim Zakonom o transfuziološkoj medicini poboljšala, precizila i uskladila zakonska regulativa sa standardima Evropske unije.

   

U subotu otvaranje 19. "Dolovačke štrudlijade"

PANČEVO, 28. avgust 2018. (TV Pančevo) – U subotu od 9 i 30 svečano će biti otvorena 19. Dolovačka štrudlijada. Tim povodom na korzou 28., 29. i 30. avgusta promovisaće se ovaj brend.

   

Povećan broj pacijenata kod dermatologa

PANČEVO, 28. avgust 2018. (TV Pančevo) – Povećan broj pacijenta koji su posle pregleda dermatologa upućeni na otklanjanje mladeža ili tumora kože u Opštoj bolnci.Lekari posebno savetuju oprez prilikom izlaganja suncu osobama sa puno mladeža.