Društvo

 

Odlična saradnja opština Opovo i Kovačica

PANČEVO, 9. septembar 2018. (TV Pančevo) – Predsednici opština Opovo i Kovačica dr Zoran Tasić i Milan Garašević obišli su radove na asfaltiranju puta koji spaja Opovo i Debeljaču.Ovo je još jedan primer dobre saradnje između dve opštine.

 

Da li tradicionalni mediji gube trku u eri digitalizacije?

PANČEVO, 9. septembar 2018. (TV Pančevo) – U organizaciji „Color Press Communication“ Beograd je bio domaćin pete regionalne konferencije o trendovima u medijima i telekomunikacijama „Digital 2018“.

   

Otvorena učionica u Ekonomskoj školi

PANČEVO, 8. septembar 2018. (TV Pančevo) – U Ekonomskoj školi "Paja Marganović" urađena je učionica na otvorenom u koju može da "stane" oko 50 učenika. Ovaj projekat je završen 31. avgusta i koštao je nešto više od 200 hiljada dinara.

   

Srpski ponos: promocija najmlađih oficira

PANČEVO, 8. septembar 2018. (TV Pančevo) – Ispred Doma Narodne skupštine predstavljena je najmlađa generacija potporučnika. RTV Pančevo bila je na licu mesta tokom veličanstvene promocije najmlađih oficira. Svečanosti su prisustvovali predstavnici najvišeg državnog i vojnog rukovodstva, diplomatije, članovi porodica i mnogobrojni domaći i međunarodni gosti.

   

Povratak ćirilice u digitalne medije

PANČEVO, 7. septembar 2018. (TV Pančevo) – "Color Media Communications" bio je organizator pete regionalne konferencija o trendovima u telekomunikacijama i medijima "Digital 2018".

   

Elektronski dnevnici u tri pančevačke škole

PANČEVO, 7. septembar 2018. (TV Pančevo) – Od ove školske godine u tri pančevačke škole koristiće se samo elektronski dnevnici, a ostale će biti u pilot-projektu. Ideja je da se od 2019/20. u potpunosti izbace stari dnevnici.