Društvo

 

Vojvodina pogodna za tržište telekomunikacija

PANČEVO, 14. septembar 2018. (TV Pančevo) – Tokom prošle godine, ukupni prihodi u tržišta telekomunikacija u Srbiji ostvarili su rast za oko jedan odsto poređenjem sa 2017. i ukupno su iznosili 191,2 milijarde dinara. O tržištu telekomunikacija u Srbiji RTV Pančevo razgovarala je sa Slobodanom Đinovićem, generalnim direktorom Orion Telekoma.

 

Imperija Beč-Beč "mutila" od kesa za usisivač do LED panela. Bivša direktorka Dečje radosti u histeriji, maltretira zaposlene u ovoj ustanovi!!!

PANČEVO, 14. septembar 2018. (TV Pančevo) – Posle skoro tri meseca od razrešenja Ružice Beč sa mesta direktorke Dečje radosti, njeno bezobzirno i kabadahijsko ponašanje i dalje traje. Ali nije samo to. Kako saznajemo, utvrđivanjem krivične odgovornosti porodice Beč baviće se nadležni istražni organi.

   

Sedma dodela godišnje V(RAB)AC nagrade za radijske džinglove i reklame

PANČEVO, 13. septembar 2018. (TV Pančevo) – Sedma godišnja nagrada "V(RAB)AC 2018" za najbolje radijske džinglove i reklame uručena je u četiri kategorije: najbolji ID džinglovi, najbolji pevani džinglovi, najbolje radijske reklame do 20 sekundi i najbolje radijske reklame do 40 sekundi.

   

"Slobodni sinovi" stazama solunaca

PANČEVO, 13. septembar 2018. (TV Pančevo) – Povodom sto godina od proboja Solunskog fronta, tim Stazama solunaca "Slobodni sinovi" danas je sa platoa ispred Gradske uprave krenuo put Soluna da obiđe groblja srpskih vojnka. Njih dvanaestoro, među kojima su pripadnici Specijalne brigade Vojske Srbije i Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije i Republike Srpske, za Solun je otišlo kombijem, a vratiće se biciklima do Beograda.

   

Na odeljenje Urologije stigao set za biopsiju prostate

PANČEVO, 12. septembar 2018. (TV Pančevo) – Na odeljenje Urologije stigao je set za biopsiju prostate koji je nedostajao da se dokaže prisustvo karcinoma prostate. Zahvaljući ovom aparatu, uz ultarzvuk koji odeljenje Urologije već ima, pacijenti više neće morati da se šalju za Beograd zbog biopsije gde su čekali i do pola godine.

   

Počela nova radna godina u predškolskim ustanovama

PANČEVO, 12. septembar 2018. (TV Pančevo) – Gradska većnica za obrazovanje, Tatjana Božić posetila je sa vd direktora PU „Dečja radost“ Danijelom Đaković objekat „Ljiljan“ i poručila da lokalna samouprava već radi na pripremi za upis dece naredne godine.