Imperija Beč-Beč "mutila" od kesa za usisivač do LED panela. Bivša direktorka Dečje radosti u histeriji, maltretira zaposlene u ovoj ustanovi!!!

PANČEVO, 14. septembar 2018. (TV Pančevo) – Posle skoro tri meseca od razrešenja Ružice Beč sa mesta direktorke Dečje radosti, njeno bezobzirno i kabadahijsko ponašanje i dalje traje. Ali nije samo to. Kako saznajemo, utvrđivanjem krivične odgovornosti porodice Beč baviće se nadležni istražni organi.

Bez obzira što više nije na čelu ove vrlo važne ustanove, Ružica Beč vrši, kako saznajemo od zaposlenih, klasičan mobing nad kolegama. Upada po kancelarijama kolega, preti, vredja, maltretira... Takva je bila i dok je vodila ovu dečiju ustanovu. Da podsetimo, Ružica Beč je smenjena rešenjem ministra prosvete na predlog pokrajinskog sekretara za obrazovanje.

Ponižavala je zaposlene diskreditovanjem njihovog rada u javnosti pripisujući zasluge u radu ustanove sebi iako je najveći uspeh i najviše plodova pokupio njen suprug odnosno njegova firma. Kako? Postoje ozbiljne sumnje i indicije, a i posla za nadležne organe, da je Ružica Beč nameštala tendere i javne nabavke za privatnu firmu svog supruga koje je dobijao poslove, odnosno tendere za radove u raznim vrtićima u Pančevu, tačnije u "Petru Panu" i "Veverici".

Kao što vidite, imamo i kopije ugovora. Kupovali su supružnici, jedan od drugog, parama roditelja, odnosno građana, LED panele, ali i kese za usisivač. A ono što je posebno zanimljivo je rok plaćanja. U ovom biznisu "Beč-Beč" rok za plaćanje je bio tri dana. Ko se bavio javnim nabavkama, zna da su rokovi uvek između 30-45 dana.

Njegova firma, nalazi se u centru Pančeva u Ulici Žarka Zrenjanina i zove se "Elektromaterijal Bora Beč", a vlasnik je njen suprug Borislav Beč. Sada, verovatno besna zato što je prekinut dotok novca njenom porodičnom biznisu i zato što je neko konačno stao na put kriminalu u jednoj pre svega dečjoj ustanovi, Ružica Beč nastavlja sa, malo je reći ludačkim, ponašanjem. To joj neće pomoći, kao što joj nisu pomogle ni izmišljotine koje je saopštavala javno nakon njenog razrešenja. U laži su kratke noge.