Doček nove generacije u "Zmajevoj" školi

PANČEVO, 3. septembar 2018. (TV Pančevo) – Učenici drugog razreda OŠ Jovan Jovanović Zmaj organizovali su priredbu za đake prvake u Kulturnom centru. Posle dvanaest godina ove školske godine u Zmajevoj školi upisano jedno odeljenje više.

Želeći da ohrabre djake prvake i požele im dobrodošlicu povodom polaska u prvi razred , sada već bivši prvaci , učenici drugog razreda Zmajeve škole otpevali su nekolko nekoliko numera i odigrali predstavu kako bi svojim novim školskim drugarima ulepšali polazak u školu.Dobrodošlicu prvacima poželeleo jei Vladimir Marić direktor Zmajeve škole.

Posle ovako lepog dočeka želim da vam čpoželim dobrodšlicu .Današnji dan je za sve nas poseban za prvake, roditelje jer dolazite sa velikim očekivanjem.0,561,35 Moram malo i da se pohvalim mi smo škola koja posle dvanaest godina prvi put imamo četiri odeljenja i to je zaista veliki uspeh za nas naša pkola je bogatija za 90 učenika.

&feature=youtu.be

Posle priredbe đaci prvaci zajedno sa svojim ,učiteljicama pošli su u učionice kako bi se upoznali sa novim drugovima. Tokom čitave nedelje učenici će pratiti samo po dva časa kako bi što lakše prihvatili školu i nove obaveze koje im ona nameće.