Zimski red vožnje od 1. septembra

PANČEVO, 2. septembar 2018. (TV Pančevo) – Od 1. septembra, JKP „Auto-transport Pančevo” ponovo uvodi zimski red vožnje, što znači da će na ulicama grada biti veći broj vozila ovog preduzeća, radnim danima oko 50. Zimski red vožnje znači i da se ponovo uvode polasci koji su bili ukinuti na međumesnim i prigradskim polascima .

Završava se letnji raspust, učenici se vraćaju u školske klupe, a i većina zaposlenihse vraća sa godišnjih odmora. Zbog toga ATP od 1. septembra, ponovo uvodi zimski red vožnje, koji će početi potpuno da se primenjuje od ponedeljka 3. septembra.

Zimski red vožnje znači i da su ponovo vraćaju polasci koji su bili ukinuti na međumesnim linijama .To su polasci za Banatski Brestovac u 6,40 i 13,40, Ivanovo 7,40, 9,40, 13,30 i 19,30, Glogonj 5,20, 16,20 i 19,20 , Kovačicu u 13 sati i Padinu 11 sati. ATP je počeo i sa prodajom mesečnih karata 27. avgusta.

&feature=youtu.be

Zbog radova u Ulici vojvode Petra Bojovica izmenjena je trasa kretanja autobusa ATP-a. Autobusi na linijama za Omoljicu, Banatski Brestovac, Ivanovo i Beograd, novim putem, kao i na gradskim linijama 4 i 6 saobraćajuUlicom Žarka Žrenjanina i dalje starom trasom. Ne koristi se stajalište kod "Snezane" i tako će biti dok se ne završe radovi koje izvdi Grejanje.