Lokal

 

Veće usvojilo novi program upravljanja „Ponjavicom“

PANČEVO, 2. oktobar 2018. (TV Pančevo) – Članovi Gradskog veća usvojili su Izmenu Godišnjeg programa upravljanja Parkom prirode "Ponjavica".

 

Obaveštenje „HIP-Petrohemije“

PANČEVO, 1. oktobar 2018. (TV Pančevo) – „HIP-Petrohemija“ a.d. Pančevo obaveštava da su za danas, u I i II smeni, planirane aktivnosti na sekciji tople frakcionacije fabrike Etilen. Tokom radova očekuje se pojačan plamen na baklji koji može biti praćen bukom.

   

Veće usvojilo novi pravilnik o socijalnoj zaštiti

PANČEVO, 1. oktobar 2018. (TV Pančevo) – Gradski većnici usvojili su Pravilnik o načinu ostvarivanja prava na korišćenje usluge o socijalnoj zaštiti i materijalnoj podršci. Usvojena je i druga izmena finansijskog plana Mesne zajednice "Mladost" u Pančevu.

   

Renovirana Hala sportova - i reprezentativna i energetski efikasna

PANČEVO, 28. septembar 2018. (TV Pančevo) – Završeni su radovi na Hali sportova u Pančevu, čime je ovaj objekat postao reprezentativan i energetski efikasan. Sportisti ali i posetioci sportskih događaja imaće sada bolje uslove u Hali, a Grad Pančevo će umanjiti troškove održavanja jer će znatno biti manji računi za grejanje i hlađene. Sređivanje Hale sportova deo je IPA projekta prekogranične saradnje između Srbije i Rumunije.

   

Program poslovanja "Urbanizma" na sednici Veća

PANČEVO, 25. septembar 2018. (TV Pančevo) – Gradski većnici izglasali su izmene i dopune Programa poslovanja Javnog preduzeća "Urbanizam", kao i predlog zaključka o saradnji između Opštine Pernik, Republika Bugarska i Grada Pančeva.

   

Konkurs za Novembarsku nagradu

PANČEVO, 12. septembar 2018. (TV Pančevo) – Grad Pančevo poziva građane Pančeva, pravna lica i sve druge organizacije da predlože kandidate za NOVEMBARSKU NAGRADU GRADA PANČEVA, koja se tradicionalno dodeljuje povodom Dana grada.