Lokal

 

SO Alibunar: Nova investiciona ulaganja u Alibunaru. Belić ostao bez odbornika!

PANČEVO, 31. jul 2018. (TV Pančevo) – Danas je u lokalnom parlamentu usvojen rebalans budžeta zbog sprovođenja odluka o investicionim ulaganjima pre svega u oblasti školstva. Takođe izglasana su i nova kadrovska rešenja u ustanovama pod ingerencijom opštine.

 

Stižu julski računi za vodu i otpadne vode

PANČEVO, 31. jul 2018. (TV Pančevo) – Julski računi koje će građani dobiti za vodu i otpadne vode biće uvećani za oko 10 odsto. Reč je o zakonskoj obavezi a Pančevo je među prvim gradovima u Srbiji dobilo jedinstvenu cenu vode.

   

Voda za piće u Pančevu izuzetnog kvaliteta

PANČEVO, 30. jul 2018. (TV Pančevo) – Voda za piće u Pančevu je izuzetnog kvaliteta a snabdevenost domaćinstava i privrednih subjekata nije ugrožena ni tokom leta, iako je dostignut broj od 7.000 korisnika sa tendencijom rasta priključivanjem pojedinih naselja na vodovodnu mrežu – potvrdio je za RTV Pančevo Mišo Marković, član Gradskog veća za stambeno komunalne poslove i saobraćaj.

   

Preventiva od poplava

PANČEVO, 29. jul 2018. (TV Pančevo) – Meteorolozi su za prvu medelju avgusta najavili promenjivo vreme, sa učestalom kišom i mogućim nepogodama . Uprava grada apelovala je na Pančevce da poštuju gradske odluke i da objekte ne povezuju nelegalno na fekalnu kanalizaciju jer je to opasnost od poplava.

   

Usvojeni finansijski izveštaji javnih preduzeća

PANČEVO, 27. jul 2018. (TV Pančevo) – Na Gradskom veću usvojeni su finansijski izveštaji pančevačkih Javnih i Javno komunalnih preduzeća za 2017. godinu. Izveštaj je članovima veća predstavio „Urbanizam“, kao i „ATP“, „Zelenilo“ i „Mladost“.

   

Plaćanje računa za održavanje zgrada uskoro bez provizije

PANČEVO, 23. jul 2018. (TV Pančevo) – Za manje od dva meseca, Pančevci će račune za održavanje zgrade moći da plate bez provizije na blagajni JP „Gradske stambene agencije”, koja se nalazi u Njegoševoj ulici, broj jedan.