Lokal

 

Usvojen predlog za korekciju pojedinačnih i mesečnih karata

PANČEVO, 11. septembar 2018. (TV Pančevo) – Gradski većnici usvojili su predlog Nadzornog odbora ATP-a za korekciju cena pojedinačnih i mesečnih karata za učenike i studente, kao i za cene usluga Autobuske stanice počev od 1.oktobra,. Odluka o korekciji cena je doneta sa ciljem usklađivanja sa troškovima inflacije i tržišnim kretanjima porasta cena, a biće prosleđena Skupštini grada na usvajanje. Cene prevoza putnika u prvoj i drugoj i trećoj zoni nisu menjane od 2013. godine i po novom cenovniku, od oktobra bi trebale da budu uvećane u rasponu od 11.54 do 27.28 odsto i iznosiće 70,00, 120,00 i 145,00 dinara.

 

"Grejanje" uvodi međunarodne standarde radi štednje energije

PANČEVO, 10. septembar 2018. (TV Pančevo) – JKP "Grejanje" se energetski efikasno ponaša, kako prema građanima, svojim korisnicima, tako i prema resursima, kaže Zdenka Jokić vd direktora ovog preduzeća. Kako bi se što više štedeli energenti uvode se i međunarodni standardi, zahvaljujući kojim će biti moguće da se proširi solarno polje koje već postoji na Kotežu dva.

   

Veće usvojilo planove javnih preduzeća

PANČEVO, 5. septembar 2018. (TV Pančevo) – Na 193. sednici Gradskog veća usvojena je informacija o usklađenosti planiranih i realizovanih aktivnosti javnih preduzeća, izmene poslovanja „Grejanja“ i odluka o raspodeli dobiti Nadzornog odbora „Gradske stambene agencije“.

   

Usvojen izveštaj kapitalnih ulaganja u grad za prethodne tri godine

PANČEVO, 3. septembar 2018. (TV Pančevo) – Gradsko veće usvojilo je Izvešataj o realizaciji Plana kapitalnih investicija, infrastrukturnog opremanja i investicionog održavanja grada Pančeva od 2015. do 2017. godine.

   

"Grejanje" u remontu: Toplana na Sodari dobila nov kotao

PANČEVO, 30. avgust 2018. (TV Pančevo) – Javno komunalno preduzeće "Grejanje" proleće i leto koristi za remont, popravke, ali i za investicije. Ove godine radilo se na sređivanju 23 podstanice na Kotežu 2, kupljen je nov kotao za Toplanu na Sodari, gde je bilo radova i na toplovodu. Zdenka Jokić, v. d. direktora JKP-a "Grejanje" kaže da će spremno dočekati novu grejnu sezonu.

   

Sedam i po miliona dinara iz budžeta za udžbenike učenika romske nacionalnosti

PANČEVO, 26. avgust 2018. (TV Pančevo) – Ove godine Grad Pančevo izdvojio je oko 7 i po miliona dinara kako bi se kupili udžbenici za 650 učenika romske nacinalnosti i nagradili sa 4000 dinara učenike koji su završili školsku godinu sa vrlo dobrim i odličnim uspehom. Cilj je da se unapredi sistem obrazovanja Roma u Pančevu.