Lokal

 

Radovi u Petra Bojovića zbog priključenja na daljinsko grejanje

PANČEVO, 23. avgust 2018. (TV Pančevo) – Javno komunalno preduzeće "Grejanje" od srede, 22. avgusta, radi priključenje novih korisnika na sistem daljinskog grejanja. Radovi se izvode u Ulici vojvode Petra Bojovića i prema planu trebalo bi da budu gotovi za mesec dana. Vrednost radova je oko 7 miliona dinara.

 

U planu izgradnja višespratnice u Ulici Svetozara Miletića

PANČEVO, 16. avgust 2018. (TV Pančevo) – Kako saznaje RTV Pančevo, u Ulici Svetozara Miletića biće izgrađena višespratnica sa 10 stanova. Informaciju je potvrdio Mišo Marković, član Gradskog veća zadužen za stambeno–komunalne poslove i saobraćaj.

   

Usvojen predlog odluke o skidanju useva sa poljoprivrednih državnih zemljšta

PANČEVO, 14. avgust 2018. (TV Pančevo) – Na 190. sednici gradskog veća, usvojen je nacrt odluke o preradi i dristribuciji vode,nacrt odluke o održavanju čistoće i upravljanju otpadom ,kao i predlog odluke o skidanju useva sa državnog poljoprivrednog zemljišta.

   

Treća rata poreza 14. avgusta

PANČEVO, 13. avgust 2018. (TV Pančevo) – Treća rata poreza na imovinu fizičkih lica za ovu godinu dospeva na naplatu u utorak, 14. avgusta. Uplatnice sa iznosom duga su odštampane i dostavljene obveznicima na kućne adrese, saopšteno je iz Sekretarijata za poresku administraciju grada Pančeva.

   

Upravnici zgrada neminovni i u Pančevu

PANČEVO, 11. avgust 2018. (TV Pančevo) – Zakon o stanovanju i održavanju stupio je na snagu 1. januara 2016. godine. U Pančevu nisu svi stanari ispunili zakonske obaveze pa je do 20. jula izdato 10 rešenja za obaveznu registraciju stambenih jedinica i izbor upravnika.

   

Javni radovi i stručna praksa u misiji rasta zaposlenosti

PANČEVO, 9. avgust 2018. (TV Pančevo) – Angažman nezaposlenih lica na javnim radovima i stručna praksa diplomaca, samo su neke od mera u Pančevu predviđene Akcionim planom a sa ciljem smanjenja nezaposlenosti.