Lokal

 

Rebalansom opredeljena sredstva za priključenje na vodovodnu mrežu

PANČEVO, 7. avgust 2018. (TV Pančevo) – Odlukom članova Gradskog veća, iz gradskog budžeta biće obezbeđena finansijska sredstva koja su nedostajala za priključenje pojedinačnih korisnika na vodovodnu mrežu, a Pančevke i Pančevci biće uredno informisani o komunalnim uslugama javnih preduzeća.

 

Odgovorna socijalna politika lokalne samouprave: Krov nad glavom za korisnike Kolektivnog centra

PANČEVO, 6. avgust 2018. (TV Pančevo) – Kolektivni centar za izbegla i raseljena lica u Pančevu, zvanično je prestao da postoji 20. aprila. Uprava grada obezbedila je smeštaj za sve koji su boravili u Kolektivnom centru – rekao je za RTV Pančevo Milenko Čučković, član Gradskog veća zadužen za područje rada, zapošljavanja i socijalne politike.

   

Strategija i investicije: gradska preduzeća rade punom parom

PANČEVO, 5. avgust 2018. (TV Pančevo) – Pančevo poslednjih godina beleži pad pritužbi na usluge i rad komunalnih preduzeća. Rast zadovoljstva komunalnim uslugama i delatnostima u Pančevu je, kako je za RTV Pančevo rekao Mišo Marković, član Gradskog veća za stambeno-komunalne poslove i saobraćaj, rezultat odgovornog rada i posvećenosti građanima u čijoj su službi.

   

Teritorijalni kolektivni ugovor produžen na još tri godine

PANČEVO, 3. avgust 2018. (TV Pančevo) – Teritorijalni kolektivni ugovor, odnosno ugovor koji utvrđuje prava i dužnosti radnika javnih preduzeća čije je osnivač Skupština grada Pančeva nastavlja da važi. Posle dužih pregovora sindikati i gradska vlast dogovorili su se da ovaj dokument važi još tri godine.

   

BNS i "Kombrest" dostavili finansijske izveštaje

PANČEVO, 2. avgust 2018. (TV Pančevo) – Finansijske izveštaje za 2017. godinu JKP-a BNS i "Kombrest" Gradsko veće usvojilo je na 128. sednici.

   

Gradsko veće usvojilo predlog akcionog plana za unapređenje obrazovanja

PANČEVO, 31. jul 2018. (TV Pančevo) – Na 188. sednici Gradskog veća, usvojen je dvogodišnji lokalni akcioni plan u oblasti obrazovanja, a prihvaćeni su i predlozi učešća na konkursima AP Vojvodine za projekte od značaja za razvoj turizma.