Lokal

 

Plandište investira u budućnost

PANČEVO, 22. jul 2018. (TV Pančevo) – Lokalna samouprava u Plandištu primer je brige o meštanima investirajući u budućnost i ispunjavanjem predizbornih obećanja. O realizovanim i planiranim projektima za RTVC Pančevo govorio je jovan Repac, predsednik Opštine Plandište.

 

Voskresenski na čelu bolnice "dr Slavoljub Bakalović" u Vršcu i naredne četiri godine

PANČEVO, 20. jul 2018. (TV Pančevo) – Upravni odbor Specijalne bolnice za psihijatrijske bolesti "Dr Slavoljub Bakalović" u Vršcu, uputiće predlog Pokrajinskom sekretarijatu za zdravstvo da dr Tatijana Voskresenski funkciju direktora obavlja i u naredne četiri godine, saznaje RTV Pančevo. Sednica Upravnog odbora zakazana je za ponedeljak, kada će i zvanično biti upućen predlog Vladi AP Vojvodine, odnosno Pokrajinskom sekretarijatu.

   

Obilaznica oko Beograda važna za Pančevce

PANČEVO, 18. jul 2018. (TV Pančevo) – Izgradnjom obilaznice oko Beograda, deonicom od Ostružnice do Bubanj Potoka, biće obuhvaćeno i Pančevo. Početak radova se očekuje uskoro, a nakon završetka ove deonice krenuće se sa izgradnjom one koja je bitna za Pančevce.

   

Gradsko veće: Najviše prihoda od poreza na zarade

PANČEVO, 17. jul 2018. (TV Pančevo) – Članovi Gradskog veća jednosglasno su usvojili šestomesečni izveštaj budžeta grada za period januar-jul. Takođe su usvojeni finansijski planovi javnih komunalnih preduzeća. Deveta manifestacija "Eko-regata Tamiš" proglašena gradskom manifestacijom, koja će biti održana u avgustu.

   

Javni poziv za dodelu građevinskog materijala

PANČEVO, 10. jul 2018. (TV Pančevo) – Povereništvo za izbeglice grada Pančeva i Komisija za dodelu građevinskog materijala za rešavanje stambenih potreba izbeglica objavili su konkurs u okviru koga se može dobiti paket građevinskog materijala. U okviru ovog konkursa biće dodeljeno najmanje 8 paketa građevinskog materijala.

   

Skupština Grada: Imenovani novi direktori ATP-a i Arhiva. Usvojen rebalans. Opozicija ponovo ne čita materijal!

PANČEVO, 9. jul 2018. (TV Pančevo) – Na 26. Skupštini grada usvojen je rebalans budžeta za 2018. godinu i prihvaćen predlog za regulisanje prostora Hipodroma Pančevo. Odbornici su imenovali Ivanu Rosić za predsednika Saveta za rodnu ravnopravnost, Mirka Rupića za vršioca dužnosti Istorijskog arhiva Pančevo a Bojana Bojanića za vršioca dužnosti ATP-a.