Lokal

 

Usvojen predlog akcionog plana za 2018.

PANČEVO, 19. jun 2018. (TV Pančevo) – Na 175 sednici gradskog veća, većnisi su usvojili izveštaj o realizaciji akcionog plana za 2017. godinu, nacrt odluke o izmenama i dopinama plana generalne regulacije centra grada, kao i odluku nazornog odbora JKP „Higijena“ o dopuni cenovnika za usluge prakiranja na posebim parkiralištima na teritoriji grada Pančeva.

 

Policija podnela krivičnu prijavu protiv Stefana Cvetkovića zbog lažne izjave o otmici

PANČEVO, 19. jun 2018. (TV Pančevo) – Policijska uprava Pančevo podnela je Osnovnom javnom tužilaštvu u Vršcu krivičnu prijavu protivnovinara Stefana Cvetkovića zbog sumnje da je počinio krivično delo lažno prijavljivanje.

   

Uz pomoć Grada nova fasada na školi "Mara Mandić"

PANČEVO, 17. jun 2018. (TV Pančevo) – Zahvaljujući podršci uprave Grada, završena je fasada na školi "Mara Mandić" u Pančevu. Školu su posetile mr Tanja Božić, članica gradskog veća za obrazovanje, i Ljubica Cvetanović, šef Odeljenja za osnovno i srednje obrazovanje u Sekretarijatu za javne službe i socijalna pitanja.

   

Završetak rekonstrukcije obilaznice oko Pančeva 1. septembra

PANČEVO, 13. jun 2018. (TV Pančevo) – Nenad Stanisavljević, PR Infrastrukture Železnica najavio je u našoj emeisji Infogradnja rekonstrukicju pruge Novi Sad – Zrenjeninin i obilazici oko Pančeva, koja će biti završena do 1. septembra, čime će se ponovo omogućioti putnički saobraćaj.

   

Nestala Milka Balog

PANČEVO, 13. jun 2018. (TV Pančevo) – Pančevka Milka Balog nestala je 8. juna, kada je u prepodnevnim satima izašla iz svog stana u Ulici kralja Milana Obrenovića u naselju Tesla.

   

Unapređenje bezbednosti saobraćaja na deonici Spoljnostarčevačke ulice

PANČEVO, 5. jun 2018. (TV Pančevo) – Gradsko veće usvojilo je predlog ugovora o zajedničkom finansiranju radova Grada i kompanije NIS na deonici Spoljnostarčevačke ulice.