Lokal

 

Direktor ATP-a podneo ostavku

PANČEVO, 6. jul 2018. (TV Pančevo) – Direktor Javnog komunalnog preduzeća za prevoz putnika "Autotransport" Pančevo Nebojša Gajić podneo je ostavku. Ostavka je, kako je obrazloženo, podnešena iz ličnih razloga.

 

Ministar Đorđević u Pančevu na radionici "Reci ne radu na crno"

PANČEVO, 5. jul 2018. (TV Pančevo) – U okviru projekta Jačanje kapaciteta Inspektorata za rad i podizanje svesti građana u cilju suzbijanja rada na "crno" u sedištu Regionalne privredne komore Južnobanatskog upravnog okruga organizovana je prva u nizu radionica "Reci ne radu na crno". Radionici su prisustvovali Zoran Đorđević, ministar Ministarstva za rad, zapošljavanje borčka i socijalna pitanja, direktor Inspektorata za rad Stevan Đurović i načelnica Južnobanatskog okruga Danijela Lončar.

   

Vodovod na Novoseljanskom na pokrajinskom konkursu

PANČEVO, 3. jul 2018. (TV Pančevo) – Na sednici Gradskog veća usvojen predlog učešća grada Pančeva na Javnom konkursu uprave za kapitalna ulaganja Autonomne pokrajine Vojvodine za Izgradnju dela vodovodne mreže duž Novoseljanskog puta. Manifestacija 19 moto skup proglašena za gradsku manifestaciju.

   

Usvojen nacrt odluke o socijalnoj zaštiti

PANČEVO, 2. jul 2018. (TV Pančevo) – Članovi Gradskog veća usvojili su na 179. sednici Nacrt odluke o izmenam i dopunama Odluke o socijalnoj zaštiti, čime su uvodi nova usluga, angažovanje ličnog pratioca deteta.

   

EKSKLUZIVNO: Ko je Jonel Murešan, sudija Višeg suda u Pančevu?

PANČEVO, 2.jul 2018. (TV Pančevo) – Ko je Jonel Murešan, nekada istražni, a danas sudija za pretkrivični postupak u Višem sudu u Pančevu, kako je gradio svoju politički obojenu "karijeru" i koje sve, sem predsednice Višeg suda Stanke Simonović, nekada takođe istražnog sudije, uticao na Murešanov "životni put"?

   

U budžetu 5,8 milijardi, za uklanjanje deponije 50 miliona

PANČEVO, 1. jul 2018. (TV Pančevo) – Gradsko veće na zasedanju u održanom petak usvojilo Nacrt Odluke o izmenama Odluke o budžetu grada Pančeva za 2018. godinu, tako da sada budžet grada iznsi oko 5 milijardi i 800 hiljada dinara. Najviše novca opredeljeno je za projekat uklanjanje deponije, oko 50 miliona dinara, rekao je Predrag Živković, zamenik gradonačelnika i član Gradskog veća zadužen za finansije.