Lokal

 

Skupština o završnom računu i letnjoj pozornici

PANČEVO, 29. jun 2018. (TV Pančevo) – Na 25. sednici Skupštine grada odbornici su usvojili izmene i dopuna Plana detaljnje regulacije Centar 1 - širi centar grada, usvoji su i završeni račun budžeta za 2017. godinu. Usvojene su i izveštaji o radu i finansijski planovi ustanove kulture u gradu i Domova kulture u naseljenim mestima. Odbronici su usvojili i predloge rešenja o otuđenju gradjevinskog zemljišta u Pančevu, Omoljici, Ivanovu i Glogonju.

 

Pavlov obišao radove ispred Rafinerije

PANČEVO, 28. jun 2018. (TV Pančevo) – Pre meseca dana započela zajedničaka investicija Grada Pančeva i Rafinerije Nafte Pančevo na unapređenju bezbednosti saobraćaja, kako bi se broj saobraćajnih nezgoda smanjio na deonici puta u Spoljnostarčevačkoj ulici. Gradonačelnik Saša Pavlov obišao danas radove koji se odvijaju na putu ispred Rafinerije Nafte Pančevo.

   

Kontejneri za kabasti otpad na 24 lokacije

PANČEVO, 27. jun 2018. (TV Pančevo) – Kompanija NIS podržala je ideju Regionalnog centra za talente „Mihajlo Pupin“ i kroz projekat „Zajednici zajedno“ finansirala postavljanje „Zelenih ostrva“ u Pančevu, pa će tako naš grad uskoro dobiti metalne kontejnere za odlaganje kabastog otpada na 24 lokacije.

   

Vojska i otadžbina zahvalne dobrovoljcima

PANČEVO, 27. jun 2018. (TV Pančevo) – U Domu Vojske Pančevo održana je svečana dodela znački i zahvalnica otadžbine vojnim obveznicima koji su dobrovoljno odslužili vojni rok u periodu 2011. do 2015. godine. Svečanost je održana u organizaciji Centra Ministarstva odbrane Pančevo.

   

Dve tačke na dnevnom redu Gradskog veća

PANČEVO, 26. jun 2018. (TV Pančevo) – Dve tačke dnevnog reda našle su se na sednici Gradskog veća. Data je saglasnost da neposrednom pogodbom bez naknade parcela u Dolovu postane javna svojina grada jer ulazi u trasu puta ka novoj deponiji, dok je Udruženju „Prerada drveta“ Kremna Užice dat u zakup magacinski i poslovni prostor.

   

Usvojen nacrt odluke o postavljanju montažnih objekata na površinama javne namene

PANČEVO, 22. jun 2018. (TV Pančevo) – Na 177. sednici gradskog veća, usvojen je nacrt o izmenama i dopunama odluke o postavljanju manjih montažnih, pokretnih i frugih objekata na površinama javne namene kao i nacrt odluke o izmenama i dopunama plana detaljne regulacije infrastruktrukturnog kompleksa za obnovljive izvore energije na području „Bela Anta“ u Dolovu.