Vesti

 

Besplatni preventivni pregledi sutra u Crepaji

PANČEVO, 28. septembar 2018. (TV Pančevo) – Velika akcija Ministarstva zdravlja Srbije organizovanje besplatnih preventivnih pregleda širom zemlje, obuhvatila je i Dom zdravlja Kovačica. Naime, troje lekara iz kovačičkog doma zdravlja će sutra 29. septembra obavljati besplatne preventivne preglede koji obuhvtaju merenje pritiska, telesne težine, holesterola u krvi i određivanje nivoa šećera u krvi.

 

Dan Specijalne brigade: Uvek spremni da odgovorimo na izazove

PANČEVO, 28. septembar 2018. (TV Pančevo) – U kasarni "Rastko Nemanjić" u Pančevu danas je obeležen Dan Specijalne brigade i održana manifestacija Otvoreni dan. Posetioci su mogli da se upoznaju sa pripadnicima Specijalne brigade, naoružanjem i opremom.

   

Takmičenje za najbolji hleb i najlepši štand u nedelju u Novom Selu

PANČEVO, 28. septembar 2018. (TV Pančevo) – Hleb nas odvajkada okuplja oko porodičnog stola, a "Banatski hleb" je manifestacija koja ima za cilj afirmaciju potencijala i stvaralaštva žena u ruralnoj stredini. Održaće se četvrti put, 30. septembra u Bantskom Novom Selu, u sportskoj hali od 12.00 časova, u organizaciji Udruženja žena "Novoseljanke" u saradnji sa Turističkom organizacijom Pančevo.

   

Renovirana Hala sportova - i reprezentativna i energetski efikasna

PANČEVO, 28. septembar 2018. (TV Pančevo) – Završeni su radovi na Hali sportova u Pančevu, čime je ovaj objekat postao reprezentativan i energetski efikasan. Sportisti ali i posetioci sportskih događaja imaće sada bolje uslove u Hali, a Grad Pančevo će umanjiti troškove održavanja jer će znatno biti manji računi za grejanje i hlađene. Sređivanje Hale sportova deo je IPA projekta prekogranične saradnje između Srbije i Rumunije.

   

VUČIĆ PRED VIŠE OD 10.000 LJUDI U NIŠU: Posle decenija propadanja SADA MORAMO DA DONOSIMO TEŠKE ODLUKE, JER GRADIMO BUDUĆNOST ZA NAŠU DECU!

PANČEVO, 28. septembar 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je svečanom otvaranju fabrike za proizvodnju rasvete "Cumtobel" u Nišu, a sutra, u subotu, prisustvovaće otvaranju fabrike automobilskih komponenti "Imi" u Niškoj Banji.

   

Ethno.com u petak i subotu

PANČEVO, 27. septembar 2018. (TV Pančevo) – Muzički festival "Ethno.com" održaće se u Pančevu šesnaesti put, 28. i 29. septembra u organizaciji Kulturnog centra Pančeva. Umetnički direkor festivala, Filip Krumes, odabrao je dva koncerta i muzičku predstavu koji na najbolji način sumiraju domaću world music scenu.

   

Biblioteka na otvorenom u Narodnoj bašti

PANČEVO, 27. septembar 2018. (TV Pančevo) – Biblioteka na otvorenom sa solarnim napajanjem postavljena je u Narodnoj bašti, kod Kafe galerije. Ovaj projekat, čija je vrednost nešto više od milion dinara sufinansirao je Grad Pančevo za podršku projektima u oblasti omladinskog sektora u 2018. godini. Biblioteka na otvorenom služi svima koji dođu u Narodnu baštu da pročitaju neki zanimljiv sadržaj, ali i da donesu knjigu koju su pročitali i ostave je u ovoj jedinstvenoj biblioteci.

   

Kardiovaskularne bolesti vodeći uzrok smrtnosti

PANČEVO, 27. septembar 2018. (TV Pančevo) – Svetski dan srca obeležava se 29. septembra ove godine pod sloganom „Obećavam da... za moje srce, tvoje srce za sva naša srca“. Nažalost, kardiovaskularne bolesti su vodeći uzrok smrtnosti i invaliditeta u svetu i Srbiji. Promena loših životnih navika može bitno smanjiti razvoj kardivaskularnih bolesti i bolesti srca.

   

"Čuvajte svoju imovinu!" Akcija pančevačke policije na Tesli

PANČEVO, 27. septembar 2018. (TV Pančevo) – Policijska uprava Pančevo od početka septembra sprovodi kampanju pod nazivom "Građani, oprez! Čuvajte svoju imovinu!" Danas su pripadnici MUP-a Pančevo bili na području MZ Tesla gde su delili letke i savetovali građane kako da zaštite svoju imovinu.