Vesti

 

Program poslovanja "Urbanizma" na sednici Veća

PANČEVO, 25. septembar 2018. (TV Pančevo) – Gradski većnici izglasali su izmene i dopune Programa poslovanja Javnog preduzeća "Urbanizam", kao i predlog zaključka o saradnji između Opštine Pernik, Republika Bugarska i Grada Pančeva.

 

Vučić sumirao rad SNS-a

PANČEVO, 24. septembar 2018. (TV Pančevo) – Nikad neću da stavljam žig na čelo srpskog naroda da bih se nekome dopao, štitiću srpski narod uvek i svuda, jer to je moj posao, poručio je večeras predsednik Srbije i lider SNS Aleksandar Vučić, na Sednici Glavnog odbora SNS. Na sednici je govorio o otvarenim rezultatima, Kosovu i Metohiji, kao i proslavi desetogodišnjice stranke.

   

"Golden Beauty Shop" u Rajićevoj

PANČEVO, 24. septembar 2018. (TV Pančevo) – Kompanija "Danijela Commerce" otvorila je peti konceptualni maloprodajni objekat "Golden Beauty Shop" u "TC Rajićeva" u srcu Beograda.

   

Promene na koži razlog čestih poseta lekaru

PANČEVO, 24. septembar 2018. (TV Pančevo) – Na odeljenju ORL u Opštoj bolnici radi se i uklanjanje mladeža na koži. Od početka godine povećan je broj pacijenata koji su zbog promena na koži potražili pomoć specijaliste. Takođe je kod nekoliko sugrađana otkriven i melanom, najmaliginiji tumor koji zahteva treutnu hirušku intervenciju.

   

2. Sajam sporta u Pančevu

PANČEVO, 24. septembar 2018. (TV Pančevo) – Sportski savez Pančevo u saradnji sa Savezom za školski sport Pančeva i pančevačkim Savezom za predškolski sport, sportsku animaciju i rekreaciju, organizovao je 2. Sajam sporta pod sloganom “Sajam sporta u Gradu sporta” u Hali sportova “Strelište”. Sajam sporta imao je za cilj prezentaciju 33 sportske discipline deci predškolskog i mlađeg školskog uzrasta.

   

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa ambasadorom Ruske Federacije Aleksandrom Čepurinom

PANČEVO, 24. septembar 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić je, uoči posete Moskvi i razgovora sa predsednikom Vladimirom Putinom, primio ambasadora Ruske Federacije Aleksandra Čepurina.

   

„Kombinuj i kreći se!“

PANČEVO, 23. septembar 2018. (TV Pančevo) – U okviru “Evropske nedelje mobilnosti 2018.” na platou ispred Gradske uprave organizovan je poligon na kome su deca od petog do osmog razreda učila kako da pravilno upotrebljavaju bicikle kao prevozno sredstvo.

   

FK "Glogonj" obeležio Malu Gospojinu

PANČEVO, 23. septembar 2018. (TV Pančevo) – Fudbalski klub „Glogonj“ prvi put je proslavio slavu. Sečenjem slavskog kolača u prostorijama kluba svečano je obeležena Mala Gospojina.

   

Aliminijum za ceger od reciklirane plastike

PANČEVO, 23. septembar 2018. (TV Pančevo) – Posle Novog Sada, i Pančevo dobija priliku da se pridruži akciji "Otpad odvoji, poklon osvoji". Ovog puta recikliraju se PET boce i aluminijumske konzerve, a naši sugrađani recikliranjem mogu osvojiti eko torbe.