Vesti

 

Vučić za Vašington post: Prijatelji su nam i Evropljani i Rusi

PANČEVO, 4. oktobar 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je u intervjuu za "Vašington post" da Srbija smatra i Evropljane i Ruse "pravim prijateljima", ali je ukazao da je Moskva bila na strani Beograda u Savetu bezbednosti UN kada drugi nisu.

 

Klovnovi, pajaci, marionete - izložba Tamare Žderić u Kulturnom centru

PANČEVO, 3. oktobar 2018. (TV Pančevo) – U foajeu Kultrunog centra Pančeva otvorena je izložba slika Tamare Žderić. Radove ove nagrađivane umetnice Pančevci će u Kulturnom centru moći da vide do 19. oktobra.

   

"Srbija kargo" zaposlila 95 mašinovođa

PANČEVO, 3. oktobar 2018. (TV Pančevo) – Potpredsednica Vlade i minisarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture prof. dr Zorana Mihajlović prisustvovala je svečanosti povodom zapošljavanja 95 mašinovođa u preduzeću "Srbija kargo".

   

Suzana Jovanović ponovo većnica za oblast socijalne politike, Vesna Jovanović nova direktorka Centra za socijalni rad

PANČEVO, 3. oktobar 2018. (TV Pančevo) – Današnja sednica Skupštine počela je reorganizacijom Gradskog veća. Kako je predsednik Skupštine Tigran Kiš rekao, Mišo Marković, većnik za stambeno-komunalna pitanja i saobraćaj podneo je ostavku, kao i Milenko Čučković, većnik za rad, zapošljavanje i socijalnu politiku.

   

Zaplenjena indijska konoplja u okolini Kovačice - u plastenicima pronađeno 50 kg

PANČEVO, 3. oktobar 2018. (TV Pančevo) – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu pronašli su na tri lokacije u okolini Kovačice zasade sa oko 50 kilograma indijske konoplje i uhapsili tri osobe zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

   

Vučić: Snaga Nemačke – snaga Evropske unije

PANČEVO, 3. oktobar 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je čestitku predsedniku Savezne Republike Nemačke Frank-Valteru Štajnmajeru i kancelarki Angeli Merkel povodom Dana nemačkog ujedinjenja i poručio da put uspeha Nemačke počiva na jednakosti, pravdi i slobodi, kao i da je snaga Nemačke i snaga Evropske unije.

   

Vučić: Razumevanje i prijateljski stav Putina

PANČEVO, 2. oktobar 2018. (TV Pančevo) – Od Vladimira Putina smo dobili smo sve što smo tražili i o svemu smo se složili, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić ruskoj agenciji Tas s, nakon razgovora sa ruskim predsednikom. Srpskim medijima izjavio je da je naišao na razumevanje i iskreni i prijateljski stav Vladimira Putina i Ruske Federacije po pitanju KiM i najavio da Putin zasigurno dolazi u Srbiju.

   

Veće usvojilo novi program upravljanja „Ponjavicom“

PANČEVO, 2. oktobar 2018. (TV Pančevo) – Članovi Gradskog veća usvojili su Izmenu Godišnjeg programa upravljanja Parkom prirode "Ponjavica".

   

Atletičari pobedili kišu

PANČEVO, 2. oktobar 2018. (TV Pančevo) – Okružno prvenstvo u atletici za učenike osnovnih i srednjih škola zakazano je za četvrtak, 4. oktobar takođe na Gradskom stadionu. Za trofeje će se nadmetati najuspešniji atletičari sa opštinskog takmičenja održanog na Gradskom stadionu.