Vesti

 

Festival u Kisaču: Slovačke narodne nošnje Slovaka u Vojvodini

PANČEVO, 30. septembar 2018. (TV Pančevo) – U Kisaču je svečano otvoren 3. festival „Slovačke narodne nošnje Slovaka u Vojvodini“, kao i promocija foto-monografije o Slovacima „Slovačka lepota“, autora Pavela Surovog i Branislava Kokavca.

 

Najbolji hleb umesile žene iz Alibunara, najlepši štand predstavile Glogonjke

PANČEVO, 30. septembar 2018. (TV Pančevo) – U Banatskom Novom Selu po četvrti put održana je manifestacija „Banatski hleb“. Sada već tradiocionalno dan posvećen pravljenju hleba po tradicionalnim receptima sa područja Banata organizuje Udruženje žena „Novoseljanke/Boboacele“.

   

Biciklima od Soluna do Beograda - počast palima na Solunskom frontu

PANČEVO, 30. septembar 2018. (TV Pančevo) – Nakon deset dana i oko 1.000 kilometara pređenih biciklom kako bi obeležili stogodišnjicu od proboja Solunskog fronta, pripadnici Udruženja "Prijatelji 72. Specijalne brigade" vratili su se u Beograd, završnu tačku maratona "Stazama solunaca - slobodni sinovi".

   

Susret Vučića i Stoltenberga početkom oktobra u Beogradu

PANČEVO, 30. septembar 2018. (TV Pančevo) – Generalni sekretar NATO Jens Stoltenberg u prvoj polovini oktobra dolazi u Beograd, gde će se susresti i razgovarati sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, saznaje "Tanjug" iz diplomatskih izvora u Beogradu.

   

VUČIĆ: Nikome nećemo dozvoliti da provodi nasilje nad našim narodom, NOVIH OLUJA I BLJESAKA DOK SAM JA PREDSEDNIK NEĆE BITI!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se u 21 sat naciji povodom dešavanja na Kosovu i Metohiji i upada ROSU na sever Kosmeta.

   

Džudisti "Dinama" osvojili tri medalje

PANČEVO, 29. septembar 2018. (TV Pančevo) – U Nišu je održano Prvenstvo Srbije za mlađe seniore. Judo klub „Dinamo“ Pančevo osvojio je tri medealje, jednu zlatnu i dve bronzane. U kategoriji do 57 kilograma zlato je osvojila Anđela Radulović, a u kategoriji do 70 bronzanu medalju osvojila je Anđela Ranđelović. U kategoriji za muškarce do 90 kilograma bronzano odličje pripalo je Nikoli Dostaniću.

   

Međunarodna nedelja gluvih obeležena i u Pančevu

PANČEVO, 29. septembar 2018. (TV Pančevo) – „Međuopštinska organizacija gluvih i nagluvih Pančevo“ obeležila je Međunarodnu nedelju gluvih. Savez gluvih i nagluvih Srbije postoji od 1944. godine, i od tada vodi brigu o gluvim i nagluvim licima.

   

„Epoha Nemanjića“ u Gradskoj biblioteci Pančevo

PANČEVO, 29. septembar 2018. (TV Pančevo) – U Gradskoj biblioteci Pančevo održana je multimedijalna video prezentacija i prikazan je kratak film „Epoha Nemanjića“ autora, Dušana Todorovića. Književnica Janja Todorović tom prilikom održala je predavanje pod nazivom „Svetorodni Nemanjići“.

   

VUĆIĆ NAREDIO! Vojska Srbije u stanju NAJVIŠE BORBENE GOTOVOSTI

 

PANČEVO, 29. septembar 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić naredio je stavljanje kompletne Vojske Srbije u stanje najviše borbene gotovosti, potvrđeno je Tanjugu u Kabinetu predsednika, koji je i vrhovni komandant Vojske Srbije.