Vesti

 

Dušan Borković ostao bez bodova u drugoj trci u Monci

PANČEVO, 23. septembar 2018. (TV Pančevo) – Najbolji srpski automobilista Dušan Borković ostao je bez bodova na drugoj trci u Monci nakon što ga je Bendžamin Lesens nesportskim potezom izgurao sa staze, posle čega je srpskom automobilisti pukla guma. Nakon trke srpski as je diskvalifikovan zbog konflikta koji je izazvao Askona i njegov tim, nakon čega mu je oduzeto i 10 bodova koje je osvojio na jučerašnjoj trci. Tako po završetku pretposlednjeg trkačkog vikend TCR Evropa šampionata Borković ima ukupno 134 boda I u generalnom plasmanu zauzima treće mesto iza Askone koji ima 164 boda i Vernea koji sada ima 11 bodova prednosti.

 

Podvig Borkovića u Monci

PANČEVO, 22. septembar 2018. (TV Pančevo) – Najbolji srpski automobilista Dušan Borković na samo je tri trke od još jednog vanserijskog uspeha. Na današnjoj 11. TCR trci Evropa šampionata osvojio je peto meto I novih deset bodova, čime se zadržao u vrhu generalnog plasmana. Pančevac će se na drugoj trci u Monci I na poslednjem trkačkom vikendu u Barseloni boriti za prvo mesto I titulu evropskog šampiona. Da mu taj zadatak neće ni izbliza biti lak svedoče i dešavanja na današnjoj trci, kao I na kvalifikacijama.

   

"Dinamo" i "Dunav" bez golova

PANČEVO, 22. septembar 2018. (TV Pančevo) – Fudbaleri „Dinama 1945“ odigrali su nerešeno, 0:0 sa ekipom „Dunava“ iz Starih Banovaca utakmicu 7. kola Srpske lige Vojvodine.

   

Mladi košarkaši "Mladosti" protiv vršnjaka iz najboljih klubova

PANČEVO, 22. septembar 2018. (TV Pančevo) – U Omoljici je prethodnog vikenda održan košarkaški turnir za škole košarke, mlađe pionire i pionire. Domaćin i organizator bio je Košarkaški klub "Mladost".

   

Fudbal, odbojka, basket na renoviranim terenima na Kotežu

PANČEVO, 22. septembar 2018. (TV Pančevo) – Mesna zajednica "Kotež" organizovala je turnire u malom fudbalu, odbojci na pesku i basketu. Povod za održavanje turnira je završetak radova na renoviranju ovih terena.

   

Akcija "Građani, oprez! Čuvajte svoju imovinu!" na Zelenoj pijaci

PANČEVO, 22. septembar 2018. (TV Pančevo) – Policijska uprava Pančevo sprovodi preventivni lokalni akcioni plan pod nazivom "Građani, oprez! Čuvajte svoju imovinu!" U okviru kampanje prpadnici MUP-a Pančevo su na Zelenoj pijaci delili letke i podizali svest o ličnoj imovini kod sugrađana.

   

Uhapšen razbojnik nakon pljačke kioska u Pančevu

PANČEVO, 22. septembar 2018. (TV Pančevo) – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu uhapsili su A.K. (1983) iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio više krivičnih dela razbojništva na području grada Pančeva, saopšteno je iz Policijske uprave u Pančevu.

   

Vučić sa Putinom u Moskvi početkom oktobra

PANČEVO, 21. septembar 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastaće se početkom oktobra u Moskvi sa predsednikom Ruske Federacije Vladimirom Putinom.

   

U RPK prezentacija o dodeli sredstava za privlačenje direktnih investicija

PANČEVO, 21. septembar 2018. (TV Pančevo) – Privredna komora Srbije - Regionalna privredna komora Južnobanatskog okruga i Regionalna prazvojna agencija Južni Banat u saradnji sa Razvojnom agencijom Srbije organozovali su prezentaciju "Dodela sredstava podsticaja za privlačenje direktnih investicija". Prezentacija je bila namenjena svim pravnim subjektima sa sedištem u Republici Srbiji.