Vesti

 

"Jazak" u novoj ambalaži osvaja tržište

PANČEVO, 6. oktobar 2018. (TV Pančevo) – Voda Jazak se od sada može naći na tržištu u novoj ambalaži. Kako kažu iz NIS-a, prodaje im je porasla na 60 osto, od kada je ambalaža redizajnirana. Planovi su da se voda nađe i na beogradskom, a onda i na tržištu u celoj Srbiji.

 

Ambasadorka Slovačke otvorila izložbu u Pančevu

PANČEVO, 5. oktobar 2018. (TV Pančevo) – Ambasadorka Slovačke u Srbiji Dagmar Repčekova otvorila je izložbu "Moj svet slika" Miloslava Dvoraka u pančevačkom Narodnom muzeju. Izložba će biti otvorena do 30. oktobra.

   

"Grejanje": Počele tople probe

PANČEVO, 5. oktobar 2018. (TV Pančevo) – Danas su u Pančevu počele tople probe daljinskog sistema grejanja. U jutarnjem i popodnevnom periodu toplane na Sodari i Kotežu 2 zagrevale su vodu u glavnim toplovodima, pa su u oko 90 posto zgrada korisnika daljinskog grejanja građani imali tople radijatore.

   

Rističević u republičkom parlamentu: Marinika Tepić za šest meseci promenila četiri partije

PANČEVO, 5. oktobar 2018. (TV Pančevo) – Narodni poslanik Marijan Rističević predložio je na sednici republičkog parlamenta da se dnevni red sednice dopuni tačkom predloga obrazovanja anketnog odbora narodne skupštine Republike Srbije radi utvrđivanja činjenica i okolnosti vezanih za afere povezane sa bivšom pokrajinskom sekretarkom za sport i omladinu Marinikom Tepić i nenamenskom trošenju sredstava.

   

Vršac kao pozitivan primer inkluzije Roma

PANČEVO, 5. oktobar 2018. (TV Pančevo) – Danas je u Vršcu u radnoj poseti posetio Hristos Makridis iz Evropske komisije, kao zamenik šefa deska za Srbiju u DG NEAR sa predstavnicima Stalne konferencije gradova i opština. Cilj posete je grad Vršac, kao primer dobre prakse u inkluziji Roma na lokalnom nivou. Gradonačelnioca Vršca Dragana Mitrović i g. Hristos Makridis će svečano otvoriti prvi sastanak Radne grupe za pripremu Lokalnog akcionog plana za inkluziju Roma. Pogledajte prilog TV Lav.

   

Dan opštine Kovin: na svečanoj sednici proglašeni laureati, otvorena i Hala za male sportove

PANČEVO, 5. oktobar 2018. (TV Pančevo) – U Kovinu je juče obeležen Dan opštine. Na svečanoj sednici sumirani su rezultati svega što je urađeno u prethodnih godinu dana, a osim toga otvorena je i Hala za male sportove.

   

VUČIĆ NAJAVIO: Pored povećanja penzija MOGUĆA I ISPLATA JEDNOKRATNE POMOĆI PENZIONERIMA!

PANČEVO, 5. oktobar 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić kaže da je peti oktobar doneo neke dobre, ali i neke loše stvari, da su stvari u Srbiji danas "dramatično bolje nego što su bile i 2000. i 2010. i 2012. godine" i da danas ima političara bez ideja koji misle da bi peti oktobar mogao da bude njihova odskočna daska.

   

Obilazak saobraćajnice u Severnoj poslovnoj zoni

PANČEVO, 5. oktobar 2018. (TV Pančevo) – Direktor Fonda za kapitalna ulaganja Nedeljko Kovačević obišao je sa gradonačelnikom Pančeva Sašom Pavlovim i gradskom menadžerkom Severnu industrijsku zonu.

   

Fijasko i debakl. Marinika Tepić se smučila građanima ! Na tribinu u Pančevu došlo desetak ljudi

PANČEVO, 4. oktobar 2018. (TV Pančevo) – Pančevci su , po ko zna koji put, poslali poruku Mariniki Tepić da im je dosta njene lažne borbe za nekakvom slobodom, demokratijom i istinom - odnosno narodski rečeno njenim svakodnevnim "zvocanjem".