Baner
Baner

Sport

FK „Dinamo” igrao nerešeno protiv „Vršca”

Izvor: Radio Pančevo, 28.10.2014.

Fudbaleri „Dinama” završili su nerešenim rezultatom 1:1 utakmicu u Vršcu sa istoimenom ekipom, za vikend, u 11. kolu Srpske lige, grupa „Vojvodina”. „Dinamo” je sedmi na tabeli sa 17 bodova, a u narednom kolu dočekuje „ČSK Pivaru” iz Čelareva.

 

Sportska avantura u Pančevu

Izvor: Radio Pančevo, 26.10.2014.

Turistička organizacija Pančevo je u saradnji s brojnim sportskim klubovima iz našeg grada danas realizovala manifestaciju „Dan sportske avanture u Pančevu” u parku „Barutana”. Cilj ovog događaja je da se kroz afirmaciju sporta i zdravog načina života obogati turistička ponuda Pančeva, izjavio je Branislav Rovčanin, vršilac dužnosti direktora Turističke organizacije Pančevo.

   

Istorijski uspeh Dušana Borkovića u Japanu

Izvor: Radio Pančevo, 26.10.2014.

Naš sugrađanin Dušan Borković osvojio je drugo mesto na trci u Japanu i tako postao prvi Srbin koji se popeo na pobedničko postolje na Svetskom šampionatu turing automobila. Borković u generalnom plasmanu zauzima 14. mesto sa 41 bodom. Na prvom mestu je Lopes sa 422 boda.

Sezona WTCC šampionata se završava na stazi Guja u Makau, gde će se voziti od 13. do 16. novembra.

 

   

Pobeda odbojkašica „Dinama”

Izvor: Radio Pančevo, 26.10.2014.

Ženski odbojkaški klub „Dinamo” ostvario je pobedu sinoć, na svom terenu, protiv obrenovačkog TENT-a, u drugom kolu „Vinerštediše Superlige” Srbije. Klub iz Pančeva slavio je posle 102 minuta igre s 3:1 u setovima. Katarina Simić je s 25 ostvarenih poena bila najbolja igračica u ekipi „Dinama”. U narednom kolu „Dinamo” gostuje u Staroj Pazovi, gde će odigrati utakmicu protiv „Jedinstva”.

 

   

ŽOK „Dinamo” protiv TENT-a

Izvor: Radio Pančevo, 25.10.2014.

Ženski odbojkaški klub „Dinamo” iz Pančeva ugostiće u Hali na Strelištu, danas, od 17 sati, TENT iz Obrenovca, u drugom kolu „Vinerštediše Superlige” Srbije. Biće ovo prva utakmica ove sezone u kojoj će pančevačke „lavice” igrati pred svojom publikom. U prvom kolu „Dinamo” je na gostovanju u Beogradu osvojio jedan bod pošto je izgubio od „Crvene zvezde” sa 3:2 u setovima.